26 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri ödeme planı!

Koru Florya Evleri ödeme planı!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri ödeme planı na göre banka kredisi kullanılarak ya da firma bünyesinde 60 ay sıfır faizle kredi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor. Koru Florya projesinde konut teslimlerinin bu yılın sonunda yapılması planlanıyor...




Koru Florya Evleri, Aydınlı, ARKE, Vizyonlife ve Metal Yapı Konut tarafından Florya Şenlikköy'de hayata geçiriliyor.  Koru Florya  Evleri ödeme planı kapsamında konut fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlıyor. 280 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Koru Florya projesinde konut teslimlerinin bu yılın sonunda yapılması planlanıyor. 


Koru Florya Evleri'nden daire sahibi olanlara yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar da sunuluyor.


Koru Florya Evleri'nde 298 konut ve 301 adet mağaza yer alıyor. Alışveriş ve yaşam merkezini bir arada sunan Koru Florya satılık daireleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salondan meydana geliyor. Bu dairelerin büyüklüğü ise 160 metrekare ile 430 metrekare arasında değişiyor. Koru Florya Evleri'nde dairelerin kedine ait kat bahçeleri de bulunuyor.


Koru Florya Evleri ödeme planı!

Koru Florya Evleri ödeme planı na göre banka kredisi kullanılarak ya da firma bünyesinde 60 ay sıfır faizle kredi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor. 


Koru Florya Evleri'nde yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar alıcılarını bekliyor.


Koru Florya adres bilgileri!

Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul



Koru Florya Evleri ödeme planı!



Aydınlı Grup Koru Florya iletişim!

Telefon: 444 8 252

Web: www.koruflorya.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön