18 / 04 / 2024

Koru konakları konforu sunuyor!

Koru konakları konforu sunuyor!

Efe Group tarafından yapımına başlanan Koru Konakları, Korupark AVM'nin yanı başında 10 blokta 80 konutla Bursalılara hizmet verecek EFE Group Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Tuncay Efe, 8 bin 200 metrekarelik projeleriyle Bursa'ya konforu getirdi




Efe Group tarafından yapımına başlanan Koru Konakları, Korupark AVM'nin yanı başında 10 blokta 80 konutla Bursalılara hizmet verecek EFE Group Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Tuncay Efe, 8 bin 200 metrekarelik projeleriyle Bursa'ya konforu getirdiklerini söyledi. Projede 6 bin metrekarelik alanın yeşil alan olduğuna dikkat çeken Efe, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks alternatif daire seçenekleri ile farklı ihtiyaçlara cevap verebileceklerini belirtti. Yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlanan Koru Konakları'nda 2+1 daireler net 110 metrekare, 3+1 daireler net 140 metrekare ve 4+1 dubleksler net 250 metrekare alana sahip olacak. Proje kapsamında spor salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, 24 saat güvenlik, yürüyüş ve bisiklet parkuru, kapalı otopark, çocuk oyun alanı gibi birçok detay bir arada sunulacak. 


Koru Konakları'nda ayrıca her daire için 2 otopark, 24 saat profesyonel site güvenliği, kesintisiz kamera ile site çevresini izleme olanağı, sitenin elektrik ihtiyacını karşılayacak jeneratörleri, mutfak ankastreleri dahil her ayrıntı titizlikle yerini alacak.

 

ÖNEMLİ OLAN SAĞLAMLIK 


Koru Konakları'nı kaliteden ödün vermeden, estetiği de göz ardı etmeden hazırladıklarını vurgulayan Tuncay Efe, konut alıcılarına "Konut alıcısının önce binanın nasıl yapıldığını ve ne kadar sağlam olduğunu araştırması gerekir. Projeyi hayata geçirecek firma yakından tanınmalı. Mühendis olmaya gerek olmaksızın baktığınızda canlı tabut gibi olduğunu anlayabileceğiniz binalar var. Bu noktada alıcıların bilinçli olması lazım. Projemizin bu özellikleri emsallerinden çok farklı ve ayrıcalıklıdır" dedi. 



0216 465 91 14

http://www.korukonaklari.net



Sabah Bursa 


Geri Dön