20 / 04 / 2024

Kozan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Kozan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Kozan Belediye Meclisi’nin 2016 yılının faaliyet raporları görüşüldü ve 2017 yılında hedefleri ortaya konuldu. Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerin seçti.



Kozan Belediyesi’nin 2016 yılının faaliyet raporları görüşülerek 2017 yılında hedefleri ortaya konuldu ve bunların gerçekleşmesi adına önemli adımların atılmasına karar verildi. Nisan ayı meclisinde ayrıca encümen ve ihtisas komisyonlarının seçimleri yapıldı.


Başkan Musa Öztürk, Kozan’ı güzel günlerin beklediğini ve kendilerinin de halkı mutlu etme adına tüm hizmetleri aksatmadan yaptıklarını kaydetti. 5 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 14.00’de yapılan meclis toplantısında gizli oyla yapılan Belediye Encümen Üyeliğine MHP’den 3, Ak Partiden 1 kişi aday oldu. Oylama sonunda MHP adayları Kemal Yılmaz, Rahmi Enişte ve Mehmet Çürük yeni Encümen Üyesi oldular. Kozan Belediyesinin 2016 yılı faaliyet raporu okunarak oylandı ve oy çokluğu ile kabul edildi.


Bu oylama sırasında yasa gereği Belediye Başkanı Musa Öztürk salon dışına çıkarak, oturumu yönetmek üzere yerini 1. Meclis Başkan Vekili Tahsin Deveci’ye bıraktı. Mali Denetim Komisyonunun 45 gündür sürdürdüğü çalışmalar sonunda düzenlediği Mali Denetim Raporu da mecliste okundu ve üzerinde tartışmalar yapıldı. 2006 model benzinli 01 RE 777 plakalı aracın yakıt ve bakım maliyetinin yüksek olması nedeni ile satışına ve yerine kullanılmak üzere yeni bir araç alınması hususunda Encümene yetki verildi. Kozan’a doğalgaz getirecek olan firmaya verilecek taahhütler de meclisten geçti.


Kozan Belediye Meclisinde yapılan seçimler sonunda bir yıllığına Belediye Encümenliği ve Çalışma Komisyonları şu isimlerden oluştu:


ENCÜMEN ÜYELERİ 1. KEMAL YILMAZ 2. RAHMİ ENİŞTE 3. MEHMET ÇÜRÜK


İMAR KOMİSYONU ÜYELERİ 1. İSKENDER BOZKURT 2. İSMAİL MALLI 3. ZEKERİYA KARAOĞLAN 4. SALİM AKKOÇ 5. ALİ BAYSAL


PLAN BÜTÇE KOMİSYONU ÜYELERİ 1. ŞEREF IŞIK 2. SELAHATTİN ŞAHİN 3. İBRAHİM MİCAN 4. ALİ TÜFEKLİ 5. MÜRŞİT İNCELER


ÇEVRE SAĞLIK KOMİSYONU ÜYELERİ 1. OĞUZ ARIK 2. TAHSİN DEVECİ 3. KÖKSAL GÜRALP 4. YURDAGÜL BOYRAZ 5. ABİDİN KAYMAK EĞİTİM


KÜLTÜR VE SPOR KOMİSYONU ÜYELERİ 1. TAHSİN DEVECİ 2. SELAHATTİN ŞAHİN 3. ŞEREF IŞIK 4. ARİF KÜTÜK 5. İBRAHİM BOZKURT


SOSYAL HİZMETLER HALKLA İLİŞKİLER ENGELLİLER HİZMET KOMİSYONU ÜYELERİ 1. AHMET TANRIVERDİ 2. İSMAİL MALLI 3. MUSTAFA DURU 4. HÜSEYİN ÇETİN 5. AHMET ÇANKAYA KIRSAL


KALKINMA, TARIM, ORMAN VE HAYVANCILIK KOMİSYONU ÜYELERİ 1. RAHMİ ENİŞTE 2. ZEKERİYA KARAOĞLAN 3. MÜKREMİN TOPAL 4. AHMET ÇANKAYA 5. MIKTAT AKÇALI



Adana Çukurova Barış


Geri Dön