19 / 04 / 2024

Akçadağ Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Akçadağ Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Akçadağ Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda komisyon seçimleri yapıldı. Akçadağ Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti.



Akçadağ Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda komisyon seçimleri yapıldı. 

Akçadağ Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, 1. ve 2. Meclis Başkan vekilliği seçiminin yanı sıra 2 asıl ve 2 yedek katip üyesi seçimi, encümen üyesi seçimi ve ihtisas komisyonlarının seçimi yapıldı. Meclis 2. Başkan Vekili Abdulvahap Türk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak gündem maddeleri görüşüldü, Akçadağ Belediyesi'nin 2015 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Daha sonra, 1. ve 2.  Meclis Başkan vekilliği ile 2 asıl ve 2 yedek katip üye seçimi yapıldı. 1. Meclis Başkan vekilliğine Demet Keleş seçilirken, 2. Meclis Başkan vekilliğine ise Mehmet Ali Turan seçildi. Ergün Doğan ve Aliseydi Turhan katip üyeliğine, Arif Özcan Günay ile Osman Aslantaş ise yedek katip üyesi oldu. 


GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Yapılan ihtisas Komisyonu seçiminde ise İmar Komisyonu'na Cumali Doğan, Arif Özcan Günay, Demet Keleş, Aliseydi Turhan ve Mustafa Kaplan, Ulaşım Komisyonu'na Cumali Doğan, Bülent Güde, Turan Sarpkaya, Mehmet Ali Turan ve Erdal Üstün, Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu'na, Abdulvahap Türk, Demet Keleş, Ergün Doğan, Osman Aslantaş ve Mustafa Kaplan. Plan ve Bütçe Komisyonu'na Cumali Doğan, Arif Özcan Günay, Necmettin Özcan, Abdulvahap Türk ve Haydar Kaygusuz, Çevre ve Sağlık Komisyonu'na Bülent Güde, Arif Özcan Günay, Mehmet Ali Turan, Osman Aslantaş ve Haydar Kaygusuz, Encümen Üyeliklerine Arif Özcan Günay ve Osman Aslantaş seçildi. Yapılan seçimlerin ardından gündem maddeleri görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. 


Malatya Bu Sabah




Geri Dön