26 / 04 / 2024

Kozapark fiyat!

Kozapark fiyat!

Firma: Garanti Koza

Proje: Koza Park

Avrupa Yakası içinde Esenyurt Bölgesi'ndeki Kozapark fiyat listesine göre konutların fiyatları 170 bin liradan başlangıç gösteriyor ve metrekare birim fiyatları ise 2 bin liradan başlıyor



Garanti Koza tarafından hayata geçirilen ve Esenyurt'ta yükselen  Koza Park  projesi Akkoza Evleri'nin dördüncü etabı olarak müşterilere sunuluyor. Kozapark fiyat bilgisi öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim... 


Kozapark Esenyurt Projesi içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Toplamda 2 bin 344 konut bulunan Kozapark Evleri'nde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, sauna, fitness merkezi, buhar odası, yürüyüş yolları, kapalı otopark ve voleybol sahası bulunuyor. 


 Kozapark fiyat!


Kozapark fiyat listesi!

Kozapark fiyat bilgileri kapsamında konut fiyatları 170 bin TL'den ve de metrekare birim fiyatları 2 bin TL'den başlıyor. 


Kozapark Esenyurt Evleri ödeme koşulları!

Kozapark Esenyurt Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında kalan kısım 60 ay vadelendiriliyor. Kozapark Esenyurt Evleri teslim tarihi ise Haziran 2015 olarak belirlendi. 


 Kozapark fiyat!


Kozapark Esenyurt Evleri ulaşım: Sanayi Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 1 Esenyurt-İSTANBUL 


Kozapark Esenyurt Evleri iletişim

Telefon:0212 444 99 33

Web adresi: www.garantikoza.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön