24 / 04 / 2024

KPSS'den 60 puan alanlar dikkat! Başvurular başladı...

KPSS'den 60 puan alanlar dikkat! Başvurular başladı...

İŞKUR güncel iş ilanları tüm vatandaşlar tarafından güncel olarak incelenmeye devam ediliyor. İŞKUR üzerinden Tarım Bakanlığı bünyesine KPSS 60 puan ile memur alımı yapılacağı duyurusu yayınlandı. İşte ilana başvuru şartlarının detayları...



Tarım ve Orman Bakanlığı Toprak Gübre ve Su Kaynakları Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü bünyesine geçici büro memuru alınacak. İlana başvurular İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirilebilecek. Memur alım ilanına başvuru yapacak olan adayların KPSS 60 puan şartı bulunuyor. 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; başvurular 18 Mart tarihine kadar yapılabilecek. Memur alımında başvuru yapacak olan kişilerin yaş ve KPSS puan şartı dışında ikamet şartını da taşıyabilmesi gerekiyor.

Peki, ilana başvuru için genel ve özel şartlar nedir? 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön