25 / 04 / 2024

Kredi çekecekler dikkat! Anında 25 bin TL hesabınızda...

Kredi çekecekler dikkat! Anında 25 bin TL hesabınızda...

Nakit para sıkıntısı yaşayan vatandaşlar bankaların verdiği kredilere yöneldiler. İhtiyaç kredisi kullanacak olanlar bankaların güncel kampanyalarını inceliyorlar. Halkbank ve Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi almak isteyenlere özel kredisi duyurusu yaptı. İşte tüm detaylar...



Ekonomik olarak dara düşen vatandaşlar ihtiyaçlarını kredi kullanarak gidermek istiyorlar. Bankaların güncel kampanyalarını takip edenlerin yüzünü güldürecek haber Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan geldi. Kampanya kapsamında 36 vade ile 25 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. 

HALBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Halkbank ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere en az bin TL en fazla 10 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. İhtiyaç kredisinde 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Kampanya kapsamında faiz oranı ise % 1,71 olarak açıklandı. 

Kredi çekecekler dikkat! Anında 25 bin TL hesabınızda...

Halkbank'tan 5 bin TL'lik bir ihtiyaç kredisi kullandığınız takdirde geri ödemesini aylık 197,81 TL olarak yapmanız mümkün. 

Yine Halkbank'tan 7.500,00 TL'lik bir ihtiyaç kredisi kullandığınız takdirde geri ödemesini aylık 296,71 TL olarak yapabileceksiniz. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön