23 / 04 / 2024

Kredi kartı kullananlar dikkat! Limit artırıldı!

Kredi kartı kullananlar dikkat! Limit artırıldı!

Temassız ödemelerde işlem limiti artırıldı. Pandemi sürecinde yaygın olarak kullanılan temassız kartlar, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.



Bugün itibari ile temassız kart limiti 350 TL'ye çıkarıldı. Temas gerektirmeden kart ve mobil cihaz üzerinden ödeme yapılmasına imkan tanıyan temassız ödeme limiti 250 TL oldu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; kartla ödeme için beş işlem limiti olduğu için toplam günlük harcama limiti 1.750 TL'ye yükseldi.

Kredi kartı kullananlar dikkat! Limit artırıldı!

Temassız ödemelere gösterilen ilgi ve güven artarken, kullanıcılar için hijyenik ödeme deneyimi nedeniyle günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

Kredi kartı borcu olanlara, borç kapatma kredisi!

Kredi kartıyla ödeme kolaylığı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön