28 / 03 / 2024

Kripto para piyasaları 3 trilyon barajını geçti!

Kripto para piyasaları 3 trilyon barajını geçti!

Son 24 saatte yüzde 4.2 değer kazanan kripto para piyasalarının toplam değeri ilk kez 3 trilyon doları geçti.



Kripto para birimleri değer kazanmaya devam ediyor. Sputniknews'te yer alan habere göre; saat 9.50 itibarıyla Bitcoin yüzde 7 değer kazandı. BTC'nin fiyatı 66 bin 250 dolar seviyesine çıkarken piyasa hakimiyeti yüzde 41.34'e ulaştı. Ethereum'un fiyatı da yüzde 4.5 yükselerek 4 bin 771 dolara ulaştı. 

Kripto para piyasaları 3 trilyon barajını geçti!

Ripple cephesinde de hızlı bir artış yaşandı Dogecoin'deki yükseliş de yüzde 5 civarında yaşandı. Böylece 2 trilyon dolar barajını Nisan ayının başında geçen kripto para piyasaları 3 trilyon dolar barajını da geçti.

Bitcoin'de rekora az kaldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön