24 / 04 / 2024

Bitcoin'de rekora az kaldı!

Bitcoin'de rekora az kaldı!

Kripto para piyasaları güç kazanmaya devam ediyor. Kripto para piyasaların atası olan Bitcoin rekor kırmaya hazırlanıyor. 



Kripto para piyasaları Ekim ayından bu güne güçlü bir şekilde artıyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Bitcoin ve Ethereum'da ralli oluşurken Shiba Inu kısa sürede büyük kazançlar elde etti. Bitcoin uzun süren durgunluğunu 20 Ekim 2021'de rekor ile ödüllendirdi ve 66 bin 973 dolara kadar çıktı.

Bitcoin de rekora az kaldı!

ELON MUSK MI ETKİLİYOR?

Kripto paralar hakkında sürekli spekülasyon yapan dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk Twitter'dan ilginç bir anket yayımladı. Anketin konusu olarak, ABD'de vergi veremediğini çünkü maaşının olmadığını belirtti. Vergi verebilmek için Tesla'da bulunan hisselerinin yüzde 10'unun satılıp satılmaması yönünde anket açan Musk, anket sonucu ne çıkarsa onu yapacağını da taahhüt etti. Milyonlarca kişi ankette oy verdi. 

Kripto para piyasasında yayılan bir diğer spekülasyon ise Musk'ın Tesla'da bulunan hisselerini satıp Bitcoin'e yatırım yapma iddiası. Bu gelişme sonrasında Bitcoin'in yükseldiğine dair dedikodular piyasalarda dolaşıyor. Tesla'nın hali hazırda 1.5 milyar dolarlık Bitcoin'i var. 

BITCOIN'DE REKORA AZ KALDI

Kripto para birimi Bitcoin önceki ay kırdığı rekoru kırmak üzere. Bitcoin saat 06:51 itibariyle yüzde 7 primle 65 bin 181 Dolar seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin gün içinde en düşük 62 bin 671 dolar, en yuksek 65 bin 551 dolar seviyesini gördü.

Bitcoin de rekora az kaldı!

ETHEREUM REKOR KIRDI

Ethereum hızlı yükselişine devam ediyor. Rekorlar serisine bir yenisini daha ekleyen Ethereum yüzde 6'nın üzerinde primle işlem görüyor. Saat 06:55 itibarıyla Ethereum 4723 dolar seviyesinde bulunuyor. Ethereum 4737 dolar ile rekor tazelemiş oldu. Gün içinde en düşük 4540 dolar, en yüksek de 4737 dolar seviyesi görüldü.

RIPPLE DA PRİMLİ SEYREDİYOR

Davalarla uğraşan Ripple ise eski günlerine dönüyor. Küçük adımlarla yükseliş hareketini başlatan Ripple saat 06:55 itibarıyla 1.25 dolardan alıcı buluyor. Gün içinde en düşük 1.20 dolar, en yüksek de 1.27 dolar seviyesine ulaştı. 

Bitcoin de rekora az kaldı!

DOGE VE SHIBA SAKİN KALDI 

Şaka amacıyla piyasaya çıkan sonrasında yatırım aracına dönüşen Dogecoin ve Shiba Inu sakin kaldı. Son zamanlarda Dogecoin yatırımcılarını hayat kırıklığına uğrattı. Dogecoin yüzde 2'ye yakın primle saat 06:55 itibarıyla 0.26 dolar seviyesinde bulunuyor.

Kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön