23 / 04 / 2024

Kripto paralar ne olacak

Kripto paralar ne olacak

Avrupa Parlamentosu, Avrupa ve üye devletlerinin tüketicileri ve hizmet sağlayıcıları korumanın amaçlandığı yeni kripto düzenlemeleri üzerinde geçici olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı. Peki kriptolar bu durumdan nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...

Kripto para sistemindeki merkeziyetsiz platformlar nasıl işliyor?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto para sistemindeki alım satım platformlarıyla ve kripto para sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkeziyetsiz platformları anlattı. 

Kripto paralarda Ukrayna-Rusya etkisi! Son durum korkuttu!

Kripto para piyasalarında Ukrayna-Rusya arasındaki gerilim ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gerçekleştirileceği faiz yükselişinin yakınlaşması sebebiyle Bitcoin ve Ethereum ilk sırada olacak şekilde kripto piyasalarında düşüş eğilimi devam ediyor. 

Kripto paralarda büyük çöküş uyarısı! Mart ayının sonunda...

Eskiden Tayland Merkez Bankası‘nda direktör görevini üstlenen bir müdür, yakın zamanda yaşanabilecek kripto çöküşüne ilişkin uyarılarda bulundu.

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

Kripto para piyasalarının ABD'nin düzenleme girişimlerini, Fed kararını ve Ripple davasını izlediği belirtiliyor. Ocak'ta sert düşen Bitcoin 40 bin dolar seviyesine geçerek 44 bin dolar seviyelerini görürken, kriptolar Fed kararı ve ABD'nin atacağı düzenleme adımlarının ardından yaşanacak gelişmeler

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Kripto paralar kritik eşikte yönlerini bulmak için çalışırken analistler Bitcoin’de 40 bin 500 doların altında kapanışların sert düşüşler getirebileceğine ilişkin uyarı yaptı.

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Bloomberg HT yorumcusu Gökhan Şen, bugün kripto paraları kaleme aldı. İşte Gökhan Şen'in 'Merkeziyetsiz diye yola çıkan kriptonun geleneksel varlıklarla bağlantısı artıyor' başlıklı yazısı...

Kripto paralar balon mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde kripto paraları kaleme aldı. İşte Ömer Faruk Çolak'ın 'Kripto parada havalar bozuldu' başlıklı yazısı...

Kripto paralara Fed engeli!

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) Mart ayıda faiz yükselişine başlayacağı  beklentisi kripto para piyasasını da hareketlendirdi. Sabah saatlerinde 36 bin 250 dolar seviyesinden işlem gören Bitcoin’deki günlük düşüş yüzde 3 olarak gerçekleşti.

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Kripto para piyasalarında yukarı yönlü hareketlerin 'ayılar' tarafından engellendiği belirtiliyor. Dogecoin'de ise yine Tesla kaynaklı artış yaşanıyor. Milyarder iş adamı Elon Musk, Dogecoin ile Tesla ürünlerinin alınabileceğini açıkladı. Shiba Inu de Dogecoin'i izliyor. Piyasanın en popüleri ise GL

Kripto paraların değeri artacak mı?

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, Fed'in kararlarının kripto paraları nasıl etkileyeceğine ilişkin konuştu.

Kripto paralarda gerileme başlayacak mı?

Fed’in para politikalarını sıkılaştırmasıyla doların öne çıkmaya başlaması kripto paralarda geri çekilme sürecine girilmesini sağladı. Fakat düşük seviyeleri alım fırsatı şeklinde gören büyük yatırımcılar da bulunuyor. 

Kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken uyarı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yılman, bugünkü köşesinde kripto para piyasalarını kaleme aldı. İşte Sevilay Yılman'ın 'Çok önemli bir uyarı: “Kripto para akıl sağlığını bozuyor”' başlıklı yazısı...

Kripto paralardaki değer kaybı küçük yatırımcıyı korkuttu!

Hafta sonu kripto para piyasalarında gerçekleşen sert dalgalanmalar yerini daha sakin bir seyre bırakırken, Ethereum fiyatının 4 bin doların üzerinde olduğu görüldü. Bitcoin ise 50 bin doların altında yatay seyrine devam ediyor.

Bitcoin'de yatırım iştahı artabilir!

Metaverse projelerinin rağbet görmeye başladığına vurgu yapan kripto para uzmanları gelecek günlerde beklemedeki yatırımcıların alım iştahının artabileceğini belirtiyor.

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto para düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Kasım 2021 tarihinden beri düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Umutlar tükeniyor.

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Kripto paralar dipten çıkmak için işaret arayışında! Bitcoin'de son durum ne? 

Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını durduracağı ile ilgili kuvvetli işaret arayışında. 

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Evde bakım parasında son dakika! Evde bakım paraları ne zaman yatırılacak? Bu tarihte hemen çekebilirsiniz!

Evde bakım parasında son dakika... Evde bakım paraları ne zaman yatırılacak? Bu tarihte hemen çekebilirsiniz...

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek parası ne kadar oldu?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merakla sorgulanıyor. Peki Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Bitcoin birden neden düştü? Kripto paralar çakılıyor!

Bitcoin'de (BTC) geçtiğimiz saatlerde yaşanan düşüşün nedeni ne? İşte kripto paraların değer kaybının arkasında yatan çok gizli neden!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? İşte öne çıkan gelişmeler!

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? Kripto para piyasasında neler olduğuna dair gelişmeleri derledik. Kriptonun yönü nereye gidecek. İşte detaylar…  

Kripto paralar ne olacak Haberi

Kripto paralar ne olacak

Avrupa Parlamentosu, Avrupa ve üye devletlerinin tüketicileri ve hizmet sağlayıcıları korumanın amaçlandığı yeni kripto düzenlemeleri üzerinde geçici olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı. "MiCA" (kripto varlıklarındaki piyasalar) şeklinde isimlendirilen olandırıcılık, suç faaliyeti, iklim etkisi ve daha fazlası gibi durumlara karşı koruma sağlamak amacıyla tasarlandı.

Almanya milletvekili Stefan Berger, konuyla ilgili gerçekleştirdiği açıklamada "Kripto dünyasının Vahşi Batısında, MiCA küresel bir standart belirleyici olacak" ifadelerini kullandı ve düzenlemenin ayrıntılarına ilişkin konuştu. 

Peki kripto paralar bu yeni anlaşmadan nasıl etkilenecek? İşte tüm ayrıntılar...

Almanya milletvekili Stefan Berger, MiCA'nın uyumlu bir pazar oluşturacağına, kripto ihraççıları için yasal kesinlik sunacağına dikkat çekti "Hizmet sağlayıcılar için eşit bir oyun alanı garanti edecek ve tüketici koruması için yüksek standartlar sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; halka açık kripto...