26 / 04 / 2024

Bitcoin'de yatırım iştahı artabilir!

Bitcoin'de yatırım iştahı artabilir!

Metaverse projelerinin rağbet görmeye başladığına vurgu yapan kripto para uzmanları gelecek günlerde beklemedeki yatırımcıların alım iştahının artabileceğini belirtiyor.



İki haftadır kripto para birimlerinde kaydedilen sert dalgalanmaya karşın yatırımcıların ilgisinin sürdüğü ve yakın zamanda rüzgarın tersine dönebileceğine dikkat çekildi. Sözcü Gazetesi'nden Mehtap Özcan Ertürk'ün haberine göre; Kovid-19 salgınının ikinci evresinin oluşabileceği haberleri kripto para yatırımcılarının da risk algısını etkiliyor.

Bitcoin de yatırım iştahı artabilir!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan kripto para uzmanı Türker Balkar, dolar endeksi etkisinin aralık ayı itibarıyla kripto para piyasası için olumlu yönde ayrışma getirmesinin beklenebileceğine vurgu yaptı. Balkar, “Kenardaki yatırımcılar 48.000-50.000 dolar aralığını alım iştahı ile karşılayabilirler. Bu da markette Bitcoin baskınlığının seviyesini (dominance) arttırabilir. Hafta sonu genellikle hacim düşüklüğü nedeniyle tepki alımları gelse dahi hızlı toparlanma için bu haftanın veri akışı dikkatle izlenmeli” diye konuştu.

Bitcoin de yatırım iştahı artabilir!

EŞİK 50 BİN DOLAR

Kripto para piyasasında da Bitcoin'in 60 bin seviyesinin altındaki en önemli teknik destek olan 57 bin dolar seviyesini aşağı yönlü kırarak 53 bin 500 dolar seviyelerine kadar düştüğünü belirten Balkar, Bitcoin için artık 50 bin dolar psikolojik seviyesinin en kritik destek konumunda olduğunun altını çizdi. Bitcoin'in en büyük rakiplerinden biri olan Ethereum'un ise hafta sonu öncesi daha iyi bir performansı olmasına rağmen gelen son satışlardan etkilendiğine ve 4 bin 200 dolar  teknik desteğin altında fiyatlandığına, 4 bin dolar  seviyesinin ise önemli bir psikolojik destek olarak direncini koruduğuna vurgu yaptı.

Bitcoin de yatırım iştahı artabilir!

METAVERSE İLGİSİ DEVAM EDER

Kripto para birimlerinde Bloktopia, Mana ve Sand gibi Metaverse projelerinin de fazlaca rağbet gördüğüne dikkat çeken Türker Balkar, bu ilginin gelecek hafta da süreceğinin beklenebileceğini dile getirdi.

Metaverse; kısaca bütün dijital dünyaların birleşmesinden meydana gelen kurgusal bir evren anlamını taşıyor. Facebook'un adını Meta şeklinde değiştirmesi de Metaverse'in popülerliğini yükseltti. Balkar ayrıca, “Uniswap borsasının Polygon ağını desteleyeceği haberleri Uni Token'ın değerlenmesine katkı sağlayabilir” şeklinde konuştu.

Sam Bankman-Fried'den kripto para uyarısı!

Ülkelerin kripto para düzenlemeleri tam gaz!

Kripto paralarda vergilendirme nasıl yapılıyor?

Kripto parada ralli olursa hangi coin'ler alınmalı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön