19 / 04 / 2024

Kripto paralarda büyük çöküş uyarısı! Mart ayının sonunda...

Kripto paralarda büyük çöküş uyarısı! Mart ayının sonunda...

Eskiden Tayland Merkez Bankası‘nda direktör görevini üstlenen bir müdür, yakın zamanda yaşanabilecek kripto çöküşüne ilişkin uyarılarda bulundu.



Eskiden Tayland Merkez Bankası‘nda direktör görevini üstlenen bir müdür, yakın zamanda yaşanabilecek kripto çöküşüne ilişkin uyarılarda bulundu. “Finansal piyasadaki likidite düştüğünde Mart ayının sonunda bir kripto para birimi balonu ortaya çıkacak” öngörüsünde bulunan eski müdür, dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Nation’ın Pazar günü aktardığına göre; eski Tayland Bankası (BOT) Direktörü Anusorn Thammajai, kripto para piyasasının birkaç ay içinde çökeceğiyle ilgili uyarılarda bulundu. Eski merkez bankası müdürü, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: 

Kripto paralarda büyük çöküş uyarısı! Mart ayının sonunda...

“Merkez bankalarının niceliksel genişlemeyi azaltma ve faiz oranlarını artırma hamleleri nedeniyle finansal piyasadaki likiditenin düştüğü Mart ayının sonunda, bir kripto para balonu ortaya çıkabilir.”
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön