26 / 04 / 2024

kripto para son durum

kripto para son durum

Avrupa Parlamentosu, Avrupa ve üye devletlerinin tüketicileri ve hizmet sağlayıcıları korumanın amaçlandığı yeni kripto düzenlemeleri üzerinde geçici olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı. Peki kriptolar bu durumdan nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...

Uzman analistten Altcoinler için korkunç tahmin! Altcoinler'de düşüş devam edecek mi?

Eski BitMex Kurucusu Arthur Hayes altcoinlere ilişkin değerlendirme yaptı. Ünlü analist Altcoinler'de daha fazla düşüş beklediğini belirtti. İşte detaylar...

Kripto paralar küresel ticarete giriyor! Artık ticarette de kullanılacaklar! 

Rusya, kripto paraları diğer ülkelerle barter ticarette kullanmak için harekete geçiyor. 

Yatırımcılar dikkat, uzmanlar açıkladı! Altcoin fiyatları için daha derin düşüşler mi geliyor?

Son zamanlarda Altcoin fiyatları, kripto para birimi alanındaki volatilite sebebiyle aşırı düşüş gösterdi. Peki bu düşüş devam edecek mi? Altcoin piyasasını neler bekliyor? İşte yanıtı...

Kripto para sistemindeki merkeziyetsiz platformlar nasıl işliyor?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto para sistemindeki alım satım platformlarıyla ve kripto para sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkeziyetsiz platformları anlattı. 

Kripto paralarda Ukrayna-Rusya etkisi! Son durum korkuttu!

Kripto para piyasalarında Ukrayna-Rusya arasındaki gerilim ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gerçekleştirileceği faiz yükselişinin yakınlaşması sebebiyle Bitcoin ve Ethereum ilk sırada olacak şekilde kripto piyasalarında düşüş eğilimi devam ediyor. 

Kripto paralarda büyük çöküş uyarısı! Mart ayının sonunda...

Eskiden Tayland Merkez Bankası‘nda direktör görevini üstlenen bir müdür, yakın zamanda yaşanabilecek kripto çöküşüne ilişkin uyarılarda bulundu.

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

Kripto para piyasalarının ABD'nin düzenleme girişimlerini, Fed kararını ve Ripple davasını izlediği belirtiliyor. Ocak'ta sert düşen Bitcoin 40 bin dolar seviyesine geçerek 44 bin dolar seviyelerini görürken, kriptolar Fed kararı ve ABD'nin atacağı düzenleme adımlarının ardından yaşanacak gelişmeler

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen kar satışa yöneldi!

Kripto para borsasında düşüş ve yükseliş yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Bitcoin dün günün ilk saatlerinde 45.500 dolar seviyesine ulaştıkttan sonra Bitcoin yatırımcıları kar satışına yöneldi.

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Morgan Stanley'den Bitcoin yatırımcılarına kritik uyarı! 

Dünya'nın merakla takip ettiği kripto para sektöründe ki hareketliliğe yönelik ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley'den uyarı niteliğinde açıklama geldi. Morgan Stanley, Bitcoin yatırımcılarının sakin kalması gerektiğini söyledi.

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Amazon'dan güç aldı!

Kripto para piyasaları, Amazon’un öngörülerin üzerinde gelen finansal sonuçlarından sonra yukarı yönlü harekete geçti. 

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...

Geçen hafta 32 bin dolar seviyelerine kadar değer kaybeden Bitcoin haftanın sonuna doğru 38 bin dolar seviyelerine döndü fakat Kasım ayında ulaştığı rekor seviyelere hala uzak duruyor. Peki kripto paraları neler bekliyor? İşte kripto paralardaki son gelişmeler...

Kripto paralara Fed engeli!

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) Mart ayıda faiz yükselişine başlayacağı  beklentisi kripto para piyasasını da hareketlendirdi. Sabah saatlerinde 36 bin 250 dolar seviyesinden işlem gören Bitcoin’deki günlük düşüş yüzde 3 olarak gerçekleşti.

Kripto paralarda 2021'de hangi yenilikler yaşandı?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripro para piyasaları ve NFT'ler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda 2021'deki NFT piyasasını ve 2017'deki ICO patlamasını anlattı. 

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Kripto para piyasalarında yukarı yönlü hareketlerin 'ayılar' tarafından engellendiği belirtiliyor. Dogecoin'de ise yine Tesla kaynaklı artış yaşanıyor. Milyarder iş adamı Elon Musk, Dogecoin ile Tesla ürünlerinin alınabileceğini açıkladı. Shiba Inu de Dogecoin'i izliyor. Piyasanın en popüleri ise GL

Kripto para piyasasında neler oluyor? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

ABD'de federal mahkeme, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun kripto varlık yönetimi şirketi Grayscale'in spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu reddetme kararını bozdu. Bu karar kripto para piyasasında doping etkisi yaptı.

Kripto para borsası Binance 1.000'den fazla çalışanını işten çıkardı!

Kripto para borsası Binance'den son dakika haberi geldi. Binance 1.000'den fazla çalışanı işten çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.

IMF'den son dakika kripto para uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), kripto para birimleri konusunda dokuz adımlık bir eylem planı geliştirdi. IMF, kripto para birimleri ile ilgili önemli bir uyarı yayınladı.

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk'ten son dakika açıklaması!

BtcTurk tarafından, AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri amacıyla yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Kripto para borsası FTX’ten şok duyuru! 415 milyon dolarlık kripto para çalındı!

Kripto para borsaları ile ilgili gelen olumsuz haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Ancak son gelen bir haber, yatırımcıların tadını iyice kaçıracak türden. Son dönemlerde ismi sürekli skandallarla anılan kripto para borsası FTX ile ilgili piyasaları sarsacak çok önemli bir gelişme daha yaşandı.

Kripto para endüstrisinde bugünkü dikkat çekici gelişmeler!

Kripto para piyasasındaki son gelişmelerden derlenen haber özeti ile bugün kripto piyasasında neler olduğunu görebilirsiniz.

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin 16 bin dolar seviyesinde! Yatırımcılar dikkat! 

Kripto para piyasaları, FTX şoku sektörden başka şirketlerden gelen likidite problemleri sebebiyle durulmuyor. İşte kripto piyasasındaki son durum...

Kripto para dünyası darmadağın! 100 binden fazla kişi dolandırıldı!

Son zamanlarda artan kripto para dolandırıcılığına biri daha eklendi. Avrupa'da kripto para dolandırıcılığıyla 2 milyar 400 milyon eurodan fazla kazanç sağlayan bir şebeke, 8 ülkenin ortak operasyonuyla çökertildi. Şebekenin birçok Avrupa ülkesinden 100 binden fazla kişiyi dolandırdığı açıklandı.

24 saatte yarım milyar dolar çalındı! İşte kripto para krizinde son durum!

En büyük kripto para borsalarından FTX’te yaşanan likidite sorununun basına yansımasının ardından ABD'de iflasını açıklamıştı. Bunu duyan yatırımcıların ve kullanıcıların paralarını almak için mahkemeye başvurmasının üzerinden 24 saat bile geçmeden sistemden yarım milyar dolar çekildi.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Bitcoin, Ethereum ve Ripple yükselecek mi? 

Kripto para piyasasındaki son durum merak ediliyor. Peki Kripto para piyasasında neler oluyor? Bitcoin, Ethereum ve Ripple yükselecek mi? Ekonomist Tunç Şatıroğlu açıkladı...

kripto para son durum Haberi

kripto para son durum

Avrupa Parlamentosu, Avrupa ve üye devletlerinin tüketicileri ve hizmet sağlayıcıları korumanın amaçlandığı yeni kripto düzenlemeleri üzerinde geçici olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı. "MiCA" (kripto varlıklarındaki piyasalar) şeklinde isimlendirilen olandırıcılık, suç faaliyeti, iklim etkisi ve daha fazlası gibi durumlara karşı koruma sağlamak amacıyla tasarlandı.

Almanya milletvekili Stefan Berger, konuyla ilgili gerçekleştirdiği açıklamada "Kripto dünyasının Vahşi Batısında, MiCA küresel bir standart belirleyici olacak" ifadelerini kullandı ve düzenlemenin ayrıntılarına ilişkin konuştu. 

Peki kripto paralar bu yeni anlaşmadan nasıl etkilenecek? İşte tüm ayrıntılar...

Almanya milletvekili Stefan Berger, MiCA'nın uyumlu bir pazar oluşturacağına, kripto ihraççıları için yasal kesinlik sunacağına dikkat çekti "Hizmet sağlayıcılar için eşit bir oyun alanı garanti edecek ve tüketici koruması için yüksek standartlar sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; halka açık kripto...