25 / 04 / 2024

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Amazon'dan güç aldı!

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Amazon'dan güç aldı!

Kripto para piyasaları, Amazon’un öngörülerin üzerinde gelen finansal sonuçlarından sonra yukarı yönlü harekete geçti. 



Kripto para piyasaları, Amazon’un öngörülerin üzerinde gelen finansal sonuçlarından sonra yukarı yönlü harekete geçti. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; ABD teknoloji hisseleri ile paralel bir seyir gösteren Bitcoin, son 24 saatte yüzde 3'e yakın artışla 38 bin dolara kadar yükseldi. Dün 2.575 civarında alıcı bulan Ethereum ise 2 bin 800 civarına kadar çıktı.

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Amazon dan güç aldı!

Nasdaq ve Bitcoin arasındaki korelasyon son haftalarda bütün zamanların zirvesini görürken, teknoloji ağırlıklı endekste meydana gelen değer kaybını kripto para piyasalarını da baskılamıştı.

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Amazon dan güç aldı!

Bitcoin, dün 36 bin 250 dolara kadar düşmüştü. Bu değer kaybında Facebook'un üst şirketi Meta ve Paypal gibi şirketlerde yaşanan sert gerilemeler etki etmişti.

Dolarda kritik seviye! İşte bugünkü dolar kuru!

Elektrik faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! Faturalarınız yüksek geldiyse...

Emekliye geri ödemesiz nakit desteği! Başvuruda bulunan herkese 750 lira verilecek!

Kredi faiz oranları tepetaklak oldu! Yeni oranlar devreye girdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön