20 / 04 / 2024

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...

Geçen hafta 32 bin dolar seviyelerine kadar değer kaybeden Bitcoin haftanın sonuna doğru 38 bin dolar seviyelerine döndü fakat Kasım ayında ulaştığı rekor seviyelere hala uzak duruyor. Peki kripto paraları neler bekliyor? İşte kripto paralardaki son gelişmeler...



ABD Merkez Bankası (fed) toplantısının etkisiyle hafta içi 33 bin seviyelerine kadar düşen ve bu sert düşüşten sonra hafta sonuna doğru 38 bin dolar seviyelerini gören Bitcoin, rekor seviyelerindenoldukça uzak seyrediyor.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bitcoin Kasım'da tarihi rekorunu kırarak 69 bin dolar seviyelerine ulaşmıştı. Lider kripto para o günden bu güne değerinin yarısına yakınını kaybetti. 

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...

EŞİĞİ AŞAMADI

Hafta içi yaşanan sert değer kaybından sonra hafta sonuna doğru toparlanma çabalarının sınırlı olduğu Bitcoin bugün gün içinde 38 bin 500 dolara ulaştı. Fakat lider kripto para 39 bin dolarlık eşiği bir türlü geçemedi.

Bitcoin 37 bin 900 seviyelerinde olurken Ethereum 2 bin 600 dolar seviyesinde işlem gördü. Hafta boyunca Bitcoin başta olacak şekilde kripto piyasasında meydana gelen değer kaybında ABD Merkez Bankası’nın (Fed) sıkı para politikası yönünde mesaj paylaşacağı beklentileri etkili oldu. Piyasa Fed toplantısını fiyatladı ve para politikasının sıkılaşacağı beklentileri risk iştahını azalttı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön