26 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında son dakika: Gümüş yatırımcısına büyük şok! Gümüş sert çakıldı! İşte 12 Temmuz 2022 gümüşte son durum!

Gümüş fiyatlarında son dakika: Gümüş yatırımcısına büyük şok! Gümüş sert çakıldı! İşte 12 Temmuz 2022 gümüşte son durum!

Küresel piyasalarda değer kazanan dolar gümüş fiyatlarının çakılmasına sebep oldu. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? İşte 12 Temmuz 2022 gümüş piyasasında son durum...



Geçen hafta önce psikolojik 20 dolar barajını aşağı doğru kıran ons gümüş, satışların hızlanmasının ardından kendini 19 doların altında buldu. Şu sıralar 19 doların biraz üzerinde hareket eden kıymetli metal, son 2 senenin en düşük seviyelerine geri çekilmiş oldu. Son bir ayda yüzde 13.6 gerileyen fiyatların 1 senelik kaybı yüzde 26.56 oldu. Gümüş, endüstriyel kullanımının yoğun olması sebebiyle, bir resesyon tehdidi ortaya çıktığında negatif etkilenen ilk yatırım varlıklarından biri oluyor.

Altın, dolar derken gözler gümüşe döndü! Gümüş yükseliyor mu? Yatırımcılar dikkat! 11 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? İşte 12 Temmuz 2022 gümüş piyasasında son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön