25 / 04 / 2024

NG Residence'tan yatırımcısına müjde!

NG Residence'tan yatırımcısına müjde!

NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle, inşaat çalışmalarına başladığı günden bu yana, 2 yılda yatırımcısına yüzde 48 prim kazandırdı...



İstanbul’un yükselen değeri Basın Express'te hayata geçirilen NG Residence projesi konumu ve donanımından aldığı güç sayesinde, yatırımcılarına kazandırdığı yüksek katma değerle dikkat çekiyor. Yaşamın başladığı projeden bugün daire alanların, orta ve uzun vadede ciddi bir katma değer elde etmesi bekleniyor. Proje şehrin merkezi noktalarına yatırım yapmayı tercih edenler için cazibe yaratıyor. 

NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence, Basın Express bölgesine sunduğu katma değerle de bölgenin yatırım değerini zirveye taşıyor.

NG Residence projesinde 62 ile 130 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 seçeneklere sahip 306 daire yer alıyor. Proje üst düzey teknolojiyle donatılmış dairelerinin yanı sıra ayrıcalıklı mimari tasarımıyla bir konut projesinden beklenenin ötesine geçiyor. 

Yatırımcısına üst düzey kazanç sağlayacak

NG Residence konum olarak Atatürk Havalimanı’na 6 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve 3. Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometrelik mesafede yer alıyor. 

Web: http://www.ngresidence.com/

 

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!


Geri Dön