19 / 04 / 2024

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.



Son yaşanan gelişmelere karşılık global piyasalar ralli yapıyor. Dün akşam başlayan ve bugün süren pozitif hava global finans piyasalarına da yansımış görünüyor. Başta Amerika olmak üzere küresel çapta hisse senetleri piyasasında da artış yaşanıyor. Bu problemin çözüme kavuşmasının meydana getirdiği olumlu hava, geleceğe ilişkin beklentilerin pozitife döndürülmesi ve yönetilmesi ile beraber devam edebilir.

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Diğer taraftan, kripto para piyasasını daha yakından ilgilendiren bir gelişme de stablecoin piyasasında meydana geldi. Piyasa değeri açısından en büyük, en fazla kullanılan ve en fazla hacim oluşturan stablecoin Tether’in (USDT) piyasa değeri rekor kırdı.

İşte konuya ilişkin merak edilen detaylar...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön