26 / 04 / 2024

Uzman analistten Altcoinler için korkunç tahmin! Altcoinler'de düşüş devam edecek mi?

Uzman analistten Altcoinler için korkunç tahmin! Altcoinler'de düşüş devam edecek mi?

Eski BitMex Kurucusu Arthur Hayes altcoinlere ilişkin değerlendirme yaptı. Ünlü analist Altcoinler'de daha fazla düşüş beklediğini belirtti. İşte detaylar...



Kripto para birimlerine ilişkin tahminleriyle adından söz ettiren eski BitMex kurucusu Arthur Hayes bugünkü yazısında kripto para piyasasının daha da düşeceğini yazdı.

Uzman analistten Altcoinler için korkunç tahmin! Altcoinler de düşüş devam edecek mi?

Önceki yazısında Bitcoin için 20.000 doların Ethereum için 1.000 doların önemli bir seviye olduğuna dikkat çeken Hayes, şimdiki yazısında önümüzdeki 6 ile 12 ayın kripto para piyasası için daha da korkunç olacağını kaydetti.

Hayes’e göre, likidite 2022 yılının ikinci yarısı ile 2023 yılının başlarında kripto piyasasında bir sorun oluşturacak.
Hayes yazısını kaleme alırken yaşanacak düşüşle ilgili  işte şunları belirtti...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön