25 / 04 / 2024

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Kripto para piyasalarında yukarı yönlü hareketlerin 'ayılar' tarafından engellendiği belirtiliyor. Dogecoin'de ise yine Tesla kaynaklı artış yaşanıyor. Milyarder iş adamı Elon Musk, Dogecoin ile Tesla ürünlerinin alınabileceğini açıkladı. Shiba Inu de Dogecoin'i izliyor. Piyasanın en popüleri ise GL



Kripto para piyasalarında dengeli fiyat hareketleri zorlaştı. Hürriyet Gazetesi'nden Burak Taşçı'nın haberine göre; küresel enflasyon, merkez bankalarının adımları, altın fiyatları, kısıtlamalar, Kazakistan'daki iç karışıklık, enerji fiyatlarının artması, regülasyon adımlarının hız kazanması gibi durumlar kripto paraları zor günlerle karşılaştırdı.

Kripto paralarda yükseliş başladı mı? 

Lider kripto para birimi Bitcoin Kasım'da ulaştığı 69 bin dolar seviyesinden 40 bin dolara kadar düştü. Yüzde 40'ın üzerinde tarihi zirvesinden gerileyen Bitcoin, geçen günlerde artışa geçme çabası içine girse de başarı gösteremedi. Her artışta ayıların kar satışıyla karşılaşan Bitcoin yeniden 42 bin dolar seviyelerine düştü.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön