26 / 04 / 2024

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Kripto para piyasalarında yukarı yönlü hareketlerin 'ayılar' tarafından engellendiği belirtiliyor. Dogecoin'de ise yine Tesla kaynaklı artış yaşanıyor. Milyarder iş adamı Elon Musk, Dogecoin ile Tesla ürünlerinin alınabileceğini açıkladı. Shiba Inu de Dogecoin'i izliyor. Piyasanın en popüleri ise GL



BITCOIN MADENCİLİĞİ PROJESİNE BAŞLANDI

Twitter'ın kurucusu olan Jack Dorsey, açık Bitcoin madenciliği sistemi projesine resmen start verdiklerini açıkladı. Bu gelişme de Bitcoin'de yükselişi getirmedi.

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

DOGECOIN VE SHIBA INU HAREKETLENDİ

Şaka olarak ortaya çıkan ardından finansal değere ulaşan Dogecoin ve Shiba Inu'de hareketlilik yaşanıyor. Dogecoin ile bazı Tesla ürünlerinin satışının gerçekleştirileceğini geçen ay açıklayan milyarder iş adamı Elon Musk'ın şirketi Tesla'nın bu işlem için testlere başladığına ilişkin haberler yayılıyor. Elon Musk, sabah attığı bir Tweet ile durumun doğru olduğunu belirtti. Musk, Tesla ürünlerinin Dogecoin ile alınabileceğini açıkladı.

Bu gelişme çerçevesinde Dogecoin yüzde 20'ye yakın primli seyrediyor. Saat 09:49 itibarıyla Dogecoin yüzde 20 oranında primle 0.1975 dolar seviyesinden, Shiba Inu ise yüzde 9 oranında primle 0.00003221 dolardan alıcı buluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön