25 / 04 / 2024

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Kripto para piyasalarında yukarı yönlü hareketlerin 'ayılar' tarafından engellendiği belirtiliyor. Dogecoin'de ise yine Tesla kaynaklı artış yaşanıyor. Milyarder iş adamı Elon Musk, Dogecoin ile Tesla ürünlerinin alınabileceğini açıkladı. Shiba Inu de Dogecoin'i izliyor. Piyasanın en popüleri ise GL



Bitcoin'in dominansı da yine kayba yöneldi ve yüzde 40'ın altına düştü.

Bitcoin düne 42 bin 739 dolar seviyesinden giriş yaptı. Gün içinde en düşük 42 bin 370 doları görürken, en yüksek de 42 bin 883 dolar seviyesine ulaştı. Saat 09:49 itibarıyla 42 bin 800 dolar seviyesinden alıcı bulmayı sürdürüyor.

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Ethereum da da değer kaybı devam ediyor. Kasım'da 5 bin dolara yaklaşan Ethereum, uzun süredir 3 bin 200-3 bin 500 dolar seviyelerinde. Güne 3 bin 263 dolardan başlayan Ethereum, gün içinde en düşük 3 bin 225 doları görürken, en yüksek de 3314 dolar seviyesine ulaştı. Saat 09:49 itibarıyla 3 bin 300 dolardan alıcı bullmayı sürdürüyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön