26 / 04 / 2024

Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?

Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?

Kripto parada rüzgar, tersine döndü, yükseliş başladı. 18 ayın dibine gören kripto para piyasalarında düşüşü fırsat bilen yatırımcılar alım yaparken, Fed ve AMB’nin enflasyon ile mücadele kapsamı dahilinde faiz artırımına gitmeleri sonrası artışlar devam ediyor.



Dalgalı seyir gösteren ve Kasım 2021’den bu yana kendini toparlayamayan kripto para piyasalarında sert düşüş sonrası yükseliş hareketi gerçekleşiyor. Lider kripto para birimi olan Bitcoin, 18 ayın dibi olan 18. 546 dolar seviyesine kadar düştü. Ethereum, da Bitcoin’deki düşüşü takip etti ve 1600 dolar seyirlerinde fiyatlamalar gerçekleştirdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; yaşanan sert düşüşün ardından alım fırsatını değerlendirmek amaçlı yatırımcılar kripto paralara yöneldi. Bitcoin %  9’a yakın yükseliş gerçekleştirdi. Ethereum’daki kazanç da % 4 civarında bulunuyor.

BITCOIN’DE GÜÇLÜ ALIMLAR VAR 

Bitcoin 18 bin dolar seviyelerinden tekrar 21 bin dolara yükseliş gösterdi.

Bitcoin bugün % 9 civarında yükseliş ile 21 bin 166 dolara kadar yükseliş oldu. Gün içinde en düşük seviye ise 19 bin 247 dolardı.

Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön