26 / 04 / 2024

Ethereum

Ethereum

İngiltere’nin biri olan bankalarının yüzde 50’sinden fazlası, dijital para birimi işlemlerini kolaylaştırıyor. Finder verileri, İngiltere’de dijital para birimlerinden herhangi birine haiz 4,1 milyon İngiliz olduğunu belirtiyor.

Ethereum'dan Altcoinleri yükseltecek hamle!

Ethereum düşen trendini kırabilecek mi? Altcoinler'de yükseliş başlayacak mı? Ethereum'un kaderi...

Hisse senetleri düşerken kripto paralar yatayda seyrediyor!

Bybit tarafından haftanın ilk gününde Hisse senetleri ve kripto para piyasasını değerlendirdi. Peki dijital paralar bugün ne kadar? Bitcoin düştü mü, yükseldi mi? İşte detaylar...

Bitcoin sonunda eşiği aştı! Kripto paralarda neler oluyor?

Kripto piyasalarında Çarşamba günü Amerika hisse senetleriyle birlikte yükselmeye devam ederken, S&P 500 de Nisan 2020’den bu yana en büyük iki günlük kazancını yakaladı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 3’lük bir artışla nihayetinde 20 bin dolarlık psikolojik eşiğe geri döndü.

Büyük rallinin nefesi Ethereum'un ensesinde!

Önde gelen kripto para analistleri, önde gelen altcoin Ethereum'un (ETH)  fiyat analizini gerçekleştirdi. Birçok uzmana göre, önümüzdeki haftalarda Ethereum için  büyük bir ralli olabilir! İşte ayrıntılar...

Bitcoin ne kadar? Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Son zamanların en dikkat çeken yatırım araçları arasında bulunan kripto paraların ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. Peki 1 Ekim 2022 Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Bitcoinde en kötü senaryo için tarih verdi

Kripto para birimlerinin tahmini piyasa değerinin yaklaşık yüzde 40’ını kapsayan Bitcoin, 2021 kasım ayında 69 bin dolar seviyesini gördü. Uzun süren çöküşten sonra son dönemde bir miktar yükselerek 25 bin doları geçen bitcoin şimdi de 20 bin doların altına düştü. 

Ethereum ağında beklenen “Merge” gerçekleşti 

Son yılların en popüler yatırım aracı Kripto para piyasaları uzun zamandır Ethereum Merge’ü bekliyordu ve merak edilen bu adım sonunda atıldı. Kriptomeda, Merge süreciyle ilgili yatırımcıları bilgilendirme gereği duydu.

Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?

Kripto parada rüzgar, tersine döndü, yükseliş başladı. 18 ayın dibine gören kripto para piyasalarında düşüşü fırsat bilen yatırımcılar alım yaparken, Fed ve AMB’nin enflasyon ile mücadele kapsamı dahilinde faiz artırımına gitmeleri sonrası artışlar devam ediyor.

Bitcoin resmen çakıldı: Tam yüzde 10...

Bitcoin (BTC) ve kripto paralar bugün de birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. Bitcoin dün akşam saatlerinde kelimenin tam anlamıyla çakıldı. Düşüş sonrası kripto paralarda son durum merak konusu oldu.

Kripto para piyasası haftaya nasıl başlıyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar? İşte 5 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından Bitcoin 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Geçtiğimiz hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle piyasada karamsarlığa sebep olan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar, yatay seyretmeye devam ediyor.

Şoke eden gelişme! Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Elon Musk’ın paylaşımı, değer kaybeden kriptoda para biri oldu. İşte detaylar…

Kripto para borsasında deprem! 100 milyar dolar yok oldu! Yatırımcısı “Eyvah” diyor

Kripto para borsasındaki deprem devam ediyor. Yatırımcısı tedirgin durumda. Peki kripto para borsasının son durumu ne? İşte detaylar…

Kripto paralarda kan kaybı! Yatırımcılar tedirgin!

Geçtiğimiz hafta sonu 25 bin dolar olan kritik seviyenin üzerine çıkan lider kripto para birimi Bitcoin’de bu tarihten itibaren rüzgarlar ters yönde esmeye başladı. Dijital varlıklarda son günlerde baskı artarken, kripto paralardaki düşüşün sebebi de merak konusu oldu. İşte detaylar...

Dogecoin şaha kalktı! Kimse bu kadarını beklemiyordu!

Dogecoin alıcısını şaşırttı. Uzun bir müddet düşüşte olan Dogecoin yükselişe geçti. İşte haberin detayları!

Bitcoin yine tarihi zirveye doğru ilerliyor!

Bitcoin, ilk kez 50 bin dolar seviyesine kadar çıktı. Bitcoin, son 24 saat içinde yüzde 4,20’lik artış ile 50.026 dolar seviyesinden, Ethereum da aynı zaman diliminde yüzde 6,63’lük yükseliş ile 2.649 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. 

Bitcoin'de yükseliş devam ediyor! 52 bin doları test edecek!

Bitcoin, geçtiğimiz haftalardan bu zamana kadar yüzde 13'lük bir artış ile birlikte bugün 48.200 dolar seviyesinden, Ethereum ise yüzde 10'luk bir yükseliş ile 2.500 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. 

Bitcoin haftalar sonra yeniden çıkış trendini yakaladı!

Bitcoin (BTC) haftalar sonra 44 bin doların üzerine kadar yükseldi. Yaşanan bu yükseliş, Ethereum ile tetiklenen piyasa hareketi sonrasında yaşandı. 

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Kripto parada deprem etkisi! Ethereum güçten düşüyor! 

Kripto para sektörünün öncü altcoin‘i Ethereum (ETH), son dönemde fiyat dalgalanmaları ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Ethereum’un dalgalanmaları, tüm altcoin’lerin hamlelerini doğrudan tesiri altına almaya devam etmekte.

Ethereum'da şimdiye kadarki en büyük yükseltme geliyor

Bu yılın başlarında önerilen ve Optimism topluluğu tarafından Nisan ayında onaylanan bir hard fork olan yükseltmenin "yeni bir modülerlik, basitlik ve Ethereum denkliği düzeyi" getirmesi bekleniyor.

FED'in faiz kararı Bitcoin ve Ethereum’u nasıl etkiledi?

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) kritik faiz kararını duyurdu. Piyasaları şekillendiren Fed faiz kararından sonra Bitcoin ve Ethereum’un nasıl etkilendiği merak konusu oldu. Peki kripto para piyasasında son durum neler oldu? İşte detaylar...

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bitcoin Haziran'dan bu yana yani tam 10 ay sonra ilk kez 30 bin doların üzerini gördü. Peki Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto piyasasında hareketlilik devam edecek mi? İşte ayrıntılar…

Bitcoin yeniden 30 bin dolar seviyelerini aştı! Kripto para birimlerinde yükseliş sürecek mi?

Küresel piyasalarda merkez bankalarının faiz artırımlarının sonuna gelindiğine ilişkin beklentiler kripto para birimlerini yeniden hareketlendirdi. Bitcoin 10 ay aradan sonra yeniden 30 bin dolar sınırını geçerken, Ethereum ise bin 918 dolar seviyelerinde hareket ediyor.

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk'ten son dakika açıklaması!

BtcTurk tarafından, AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri amacıyla yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Dünyaca Ünlü 2 CEO’dan şok eden Bitcoin açıklaması! 

Son dakika! Ünlü 2 CEO peş peşe açıklama yaptı. Dikkat çekici Bitcoin, Ethereum ve Aptos yorumu geldi. Kaçınılmaz son!

Bitcoin sahalara geri döndü! Kripto yatırımcıları bayram etti: O tarihten sonra Bitcoin ok gibi fırlayacak!

Bir süredir ilgi çekmeyen kripto para yatırımları tekrar gündemde. Bitcoin için hareketlenme geldi. Kripto paralarda yükseliş devam ediyor. Bu sene 16 bin 531 dolar civarında olan Bitcoin, şu sıralar 21 bin 80 dolar oldu. Bu yıl 1199 dolar olan Ethereum şimdilerde 1558 dolar seviyesinde işlem görüyo

Ethereum Haberi

Ethereum

İngiltere’de kripto varlıklar, Birleşik Krallık Hükümeti’nin dijital paraların mülkiyeti, kullanımı ve ticareti mevzusundaki müsamahakar tavrının keyfini sürüyor. İngiltere’nin önde gelen bankalarının yüzde 50’sinden fazlası, dijital para birimi işlemlerini kolaylaştırıyor.

Borsagundem.com’un derlediği bilgilere bakılırsa, Cezayir, Bangladeş, Bolivya, Mısır, Endonezya ve Gana şeklinde dijital para birimlerinin yasaklandığı ülkelerden farklı olarak İngiltere, son aşama değişken ve volatil olan dijital mevcudiyet sınıfı için kapılarını aleni bırakıyor. Bunda İngiltere’nin, ülkeyi bir dijital mevcudiyet cazibe merkezine dönüştürmek amacıyla kriptolar için düzenleyici bir ortam oluşturmaya çalışmasının etkisi olduğu kabul ediliyor. En önemlisi ise İngiltere’de kripto para borsaları vasıtasıyla piyasaya giren yatırımcı sayısında da son dönemde bariz bir artış görülüyor.

Bitcoinist’ten Christian Encila’nın haberine nazaran, bugün, dijital paralarla ilgilenen işletmelerin Finansal Yürütme Kurulu'ndan (Financial Conduct Authority - FCA) kayıt...