26 / 04 / 2024

Hisse senetleri düşerken kripto paralar yatayda seyrediyor!

Hisse senetleri düşerken kripto paralar yatayda seyrediyor!

Bybit tarafından haftanın ilk gününde Hisse senetleri ve kripto para piyasasını değerlendirdi. Peki dijital paralar bugün ne kadar? Bitcoin düştü mü, yükseldi mi? İşte detaylar...



Bybit haftanın ilk gününde hisse senetleri ve kripto paraların seyrini değerlendirdi. Bu kapsamda Kripto piyasaları geçen Cuma günü ABD tarım dışı maaş bordrosunun yayınlanmasından sonra hafta sonu boyunca yatay kalarak büyük hisse senedi kıyaslamalarından daha iyi performans gösterdi. 

 Hisse senetleri düşerken kripto paralar yatayda seyrediyor!

Bitcoin, enflasyonun azalmasına işaret eden cesaret verici rakamların ardından geçen haftanın başlarında kısa bir süre toplandı, fakat istihdam rakamları kısa vadede bir Fed pivotunun tüm umutlarını yıktığı için sonunda 20 bin dolar eşiğini koruyamadı. Peki kripto paralar bugün ne kadar? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön