25 / 04 / 2024

Hisse senetleri düşerken kripto paralar yatayda seyrediyor!

Hisse senetleri düşerken kripto paralar yatayda seyrediyor!

Bybit tarafından haftanın ilk gününde Hisse senetleri ve kripto para piyasasını değerlendirdi. Peki dijital paralar bugün ne kadar? Bitcoin düştü mü, yükseldi mi? İşte detaylar...



 Hisse senetleri düşerken kripto paralar yatayda seyrediyor!

Bybit tarafından değerlendirme hazırlanırken, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi, son 24 saat içinde marjinal kazançlar kaydettikten sonra 19,5 bin doların altında el değiştiriyor. 

Bitcoin’in herhangi bir yukarı yönlü ivme olasılığını canlı tutmak amacıyla bu tutamağın üzerinde daha güçlü bir dayanak oluşturması gerekecek. Bu arada, zincir içi ölçümler, negatif makro koşullar ve sessiz talep ile uzun süreli bir mücadeleye işaret ediyor. Önceki döngülerde, sürekli bir artış ivmesini yeniden kazanmak için yapılan yokuş yukarı savaş, kısa vadeli ve uzun vadeli canlılık maliyeti temelinin 2'inci geçişinin gerçekleşmesinden önce genellikle yüzlerce gün sürer. Şu anda ilk geçişe 16 gün süre kaldı.

Benzer şekilde Ethereum, 1.250 ila 1.400 dolar arasındaki dar işlem aralığında seyrine devam ediyor. Merge’ün teknik olarak elden geçirilmesi, piyasa değerine göre 2'inci en büyük kripto para birimi için yan hareketleri kolaylaştırıyor, fakat muhtemelen daha uzun bir ufukta fiyat hareketleri üzerinde olumlu bir etkisi olacak. MATIC ve TRX'in benzer bir zaman diliminde yüzde 3'lük kazançla liderliğini sürdürdüğü orta, büyük altcoinler yeşile döndü.

 Hisse senetleri düşerken kripto paralar yatayda seyrediyor!

BİTCOİN KAÇ DOLAR 10 EKİM 2022?

Bitcoin hafta sonu işlemlerinde yatay kaldı, fakat yeni haftaya satıcılı başlarken 19.311 dolardan işlem görüyor.

ETHERIUM KAÇ KAÇ DOLAR 10 EKİM 2022?

Ethereum (ETH), geçen hafta 1.350 dolar desteğini kaybetmenin ardından kanal hareketine geri döndü ve bugün 1.310 dolar seviyelerinde tutunmaya çalışıyor.

Demir ve demir dışı metaller sektörünün ihracatı 9 ayda 11 milyara ulaştı!

Fitch'ten kritik uyarı: 'İngiltere derin resesyona giriyor' 

En çok satan Xiaomi Redmi Note 10S TeknoSAlarda! 10 Ekim 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön