26 / 04 / 2024

Kripto paralar neden düşüyor?

Kripto paralar neden düşüyor?

Kripto para yatırımcıları coinlerdeki son durumu merak ediyor. Peki Kripto paralar neden düşüyor? Coinler düşüş devam edecek mi? İşte tüm bu soruların cevapları...



Kripto para birimlerinden olan Binance, kripto borsasında 660.12 dolara işlem görüyor. Akşam'da yer alan habere göre; ilk kripto para sektöründeki canlanma devam ediyor. Dünya genelinde yatırım aracı olan binlerce vatandaş tarafından kullanılan Coinler de düşüş devam edecek mi? Kripto paralar neden düşüyor?

Kripto paralar neden düşüyor?

COİNLER NEDEN DÜŞÜYOR?

JPMorgan stratejistleri, Bitcoin'in düşen piyasa hakimiyetiyle ilgili uyarılar gerçekleştirdi. Tüm bunlarla beraber lider kripto paranın piyasa hakimiyetinin yüzde 40'ın altına düştüğü her seferinde güçlü bir şekilde geri döndüğünden bahsediyor.

Wall Street devleri düşen Bitcoin piyasa hakimiyetiyle ilgili gerçekleştirdikleri değerlendirmelerde; bu yılın başlarında yüzde 70'lik piyasa hakimiyeti bulunan Bitcoin'in, yüzde 44'e kadar gerilediğini ifade etti. JPMorgan Chase & Co ve DataTrek Research LLC stratejistleri Bitcoin piyasasında yaşanan düşüşü bir uyarı olarak nitlendirdi. JPMorgan baş stratejisti Nikolaos Panigirtzoglou, altcoin piyasasında yaşanan rallinin daha çok bireysel yatırımcıların yönlendirdiğinden bahsetti.

Kripto paralar neden düşüyor?

HANGİ COİNLER DÜŞTÜ?

Ani düşüşle öne çıkan coinler şu şekilde:
EOS 12% oranında geriledi
Cardano 13% oranında geriledi
XRP 10% oranında geriledi

Kripto para piyasasında Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön