23 / 04 / 2024

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?



Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası finans gündeminin en önemli başlıkları arasında yer alıyor. Verilen detaylara göre, geçen sene spekülatif olaylar, iflaslar ve krizlerle yatırımcılarını üzen kripto para piyasası 2023 yılında yakaladığı istikrarlı çıkış ivmesiyle odak noktası haline geldi. Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralar neden yükseliyor? 

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak kripto paralarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

2021'in Kasım ayından bu yana düşüş sürecine giren ve son bir senede birçok şoku atlatan kripto para piyasası 2023 yılına umutla başladı. Verilen detaylara göre, 2023 yılının ilk gününden bu yana istikrarlı ivmesi ile kayıpları telafi etmeye çalışan kripto para piyasası Ocak ayında neredeyse düşüş yaşamadı. Verilen detaylara göre, tatsız bir seneden sonra özlenen bir yükseliş yakalayan ve yaklaşık üç haftada yüzde 40’ın üzerinde getiri sağlayan lider kripto para birimi Bitcoin, tüm sektörün de adeta nefes almasını sağladı. Bitcoin ile beraber Ethereum da yüzde 40’ın üzerinde getiri sağladı. Birçok altcoinde sene başından bu yana yaşanan hareketler yüzde 100’ü geçerken, kripto paralar ocak ayının en çok getiri sağlayan yatırım aracı oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön