25 / 04 / 2024

Yatırım için en düşük komisyon hangi kripto borsasında? Kripto para yatırımcıları dikkat

Yatırım için en düşük komisyon hangi kripto borsasında? Kripto para yatırımcıları dikkat

Kripto para piyasasında seyreden düşüş trendine rağmen Bitcoin ve diğer kripto paralara olan talep giderek artarken yatırımcılar için en düşük komisyonu hangi kripto para borsaları uyguluyor? Komisyon fiyatlarını hangi faktörler etkiliyor? 



Türkiye son gelen yatırımlarla Avrupa’da en fazla kripto para yatırımı yapan ülke olurken, kripto para Borsaları da artan yatırımcı sayısıyla birlikte hizmetlerini çeşitlendirmeye ve bu sayede rekabet avantajı sağlamaya çalışıyor.

Peki yatırımcıları çekmek için en az komisyon ile çalışan kripto para borsası hangisi?

KOMİSYON VE ÜCRETLERİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER NELER?

Öncelikle neredeyse çoğu kripto para piyasasında hacme göre uygulanan bir komisyon ve ücretlendirme sistemi uygulanıyor. Yani ödediğiniz komisyon sizin son 30 gün içinde ne kadar miktarda alış ve işlemi gerçekleştirdiğinize bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Ücretlendirmeyi etkileyen bir diğer faktör ise piyasa alıcı mı yoksa piyasa yapıcı mı olarak yatırım yaptığınız.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön