24 / 04 / 2024

btc

btc

Kripto para piyasasında seyreden düşüş trendine rağmen Bitcoin ve diğer kripto paralara olan talep giderek artarken yatırımcılar için en düşük komisyonu hangi kripto para borsaları uyguluyor? Komisyon fiyatlarını hangi faktörler etkiliyor? 

Bitcoin (BTC) yükselmeye devam edecek mi? İşte yanıtı!

Küresel ekonomideki enflasyon dalgası her geçen gün artış yaparken merkez bankaları enflasyonu engellemek için enstrümanlarını kullanmaya kaldığı yerden devam ediyor. Kripto para piyasası da değişkenlik gösteren gündeme ayak uydurmaya çalışıyor.

Bitcoin, alt coinler ve kripto para piyasası ne zaman yükselecek?

Kasım ayı itibariyle hızlı bir çakılma yaşayan kripto para piyasasında düşüş yüzde 70'leri bulurken, Bitcoin ve diğer alt coinlerin ne zaman yükseleceği merak konusu oldu.

Kripto paralarda yasak masak dinlemiyorlar! Bitcoin’de ortalığı kasıp kavuruyorlar

Çin Halk Cumhuriyeti, geçtiğimiz yıl Bitcoin madenciliğini yasaklamasına rağmen yeniden harekete geçildi.

Ünlü kripto para traderı tarih verdi! Bitcoin'de büyük düşüş yaşanacak

Ünlü kripto para birimi traderı Kaleo, Bitcoin(BTC) yatırımcılarına kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

BTC, Dogecoin ve XRP kaç dolar/TL? Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum...

Bitcoin 22 Nisan 2022 tarihi itibarıyla çok sert bir düşüş yaşandı... %4’den fazla düşüş yaşayan BTC, kritik seviyelerde bulunuyor. Bitcoin'de düşüş yaşandığı zaman değer kaybetmesini beklediğimiz altcoinler ise bugün hepimizi şaşırttı. Peki BTC, Dogecoin ve XRP kaç dolar/TL? İşte son dakika yorumu.

Bitcoin haftalar sonra yeniden çıkış trendini yakaladı!

Bitcoin (BTC) haftalar sonra 44 bin doların üzerine kadar yükseldi. Yaşanan bu yükseliş, Ethereum ile tetiklenen piyasa hareketi sonrasında yaşandı. 

Kripto para piyasası hareketlendi, Bitcoin 37 bin dolara yükseldi!

Bitcoin, gece geç saatlerde birkaç gündür aşmayı denediği 36 bin dolar direncini kırdı ve gün içi yüzde 3 yükselişle birlikte 37 bin dolar sınırına ulaştı. BTC yılbaşından bu yana yüzde 120 artış yaşamış oldu.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

35 bin dolarda tutunan BTC, altcoin’lerin itici gücü oldu!

Kripto para piyasasının lider para birimi Bitcoin’in (BTC) uzun süre kaldığı 28 bin dolar bandından hızlı bir yükselişle 35 bin dolara kadar yükselmesi ve burada istikrar sağlaması ile hareketlenen altcoin’lerdeki artış trendi devam ediyor.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 34 bin 300 dolar civarında işlem görmesiyle giderek güçlenen altcoin piyasasında BitTorrent (BTT) 24 saatte yüzde 21,08 oranında artış gösterdi. GALA yüzde 4,82 ile en fazla değer kaybeden coin oldu.

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Bitcoin ne zaman 30 bin doları görecek?

Kripto piyasa analistleri, halen 28.637 dolardan alıcı bulan Bitcoin’in (BTC) 28.815 doların üstünde durması halinde piyasaya güven geleceğini ve BTC’nin bu senaryodaki direnç noktalarının 29.547 ve 30.000 dolar olacağını öngörüyor.

Jeopolitik gelişmelerin yarattığı gerilim Bitcoin’i adeta salladı!

28 bin 550 doları test etmesinden bu yana aralıksız bir şekilde düşen Bitcoin (BTC) için tamam mı devam mı? 26.613-26.426 dolar aralığından şimdilik bir tepki alan BTC, 26.869 dolara yükseldi.

Kripto para borsasında neler oluyor? Hangi paralar kazandırdı, hangileri kaybettirdi? Hemen bakın!

Jeopolitik riskler kripto para borsasını da etkiledi. 27 bin dolara kadar geri çekilen Bitcoin (BTC), bir çok altcoin’de de büyük etki yarattı.

Bitcoin 28 bin doları zorlarken, altcoin piyasasında hareketlilik başladı!

Pozitif bir ivme yakalayan BTC, 28.000 doları zorlamaya devam ediyor. Bu süreçte ise altcoin piyasası daha farklı bir hareketlilik yakaladı. İşte son 24 saatte yaşananlar.

Kripto uzmanından Bitcoin yorumu: “750 bin dolar olacak!”

BitMEX borsasının eski CEO’su kripto uzmanı Arthur Hayes, Bitcoin'in (BTC) 2026 yılına kadar en az 750 bin dolara ulaşacağını iddia etti. Stars Arena hacklendi ve projenin havuzunda bulunan 3 milyon dolarlık AVAX çalındı.

btc Haberi

btc

Türkiye son gelen yatırımlarla Avrupa’da en fazla kripto para yatırımı yapan ülke olurken, kripto para Borsaları da artan yatırımcı sayısıyla birlikte hizmetlerini çeşitlendirmeye ve bu sayede rekabet avantajı sağlamaya çalışıyor.

Peki yatırımcıları çekmek için en az komisyon ile çalışan kripto para borsası hangisi?

KOMİSYON VE ÜCRETLERİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER NELER?

Öncelikle neredeyse çoğu kripto para piyasasında hacme göre uygulanan bir komisyon ve ücretlendirme sistemi uygulanıyor. Yani ödediğiniz komisyon sizin son 30 gün içinde ne kadar miktarda alış ve işlemi gerçekleştirdiğinize bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Ücretlendirmeyi etkileyen bir diğer faktör ise piyasa alıcı mı yoksa piyasa yapıcı mı olarak yatırım yaptığınız.
 

Eğer piyasa fiyatından bir emir girmişseniz ve bu emir siz verdikten hemen sonra hemen gerçekleşmişse bu piyasa alıcı konumda bulunuyorsunuz anlamına geliyor.

Eğer emriniz hemen...