24 / 04 / 2024

Ünlü kripto para traderı tarih verdi! Bitcoin'de büyük düşüş yaşanacak

Ünlü kripto para traderı tarih verdi! Bitcoin'de büyük düşüş yaşanacak

Ünlü kripto para birimi traderı Kaleo, Bitcoin(BTC) yatırımcılarına kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar…



Kripto para balinası olarak bilinen trader Kaleo, yüz binlerce takipçisine Twitter’dan Bitcoin’in 2021’in ortalarında görülen en düşük seviyeleri tekrar test etme yolunda olduğunu iddia etti.

Ünlü trader Kaleo’ya göre BTC, ilerleyen haftalarda çökecek ve mevcut fiyattan yaklaşık yüzde 28 daha düşük seviyelerde işlem yapacak.

Kısa bir süre aralığını inceleyen trader, önümüzdeki birkaç gün içinde 38 bin 500 dolarlık bir kırılmanın bir sonraki ayağına gönderen tetikleyici olabileceğini ve 41 bin doların üzerindeki bir artışın şartları değiştirmek için büyük bir şey yapmayacağını belirtiyor.

Ünlü kripto para traderı tarih verdi! Bitcoin de büyük düşüş yaşanacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön