19 / 04 / 2024

Türkiye'nin en büyük Aile Yaşam Merkezi Keçiören'de inşa ediliyor!

Türkiye'nin en büyük Aile Yaşam Merkezi Keçiören'de inşa ediliyor!

Melih Gökçek: “Allah nasip ederse Türkiye’nin en büyük Aile Yaşama Merkezi’ni Seçimlerden önce Keçiören’de açacağız. 35 bin metrekare kapalı alanı var. Dev bir merkez yaptık" dedi




Keçiören’de bir mağazanın açılışına, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte katılan Gökçek, açılış öncesinde burada toplanan yüzlerce Keçiörenliye hitaben bir konuşma yaptı. 


 “Allah nasip ederse Türkiye’nin en büyük Aile Yaşama Merkezi’ni Seçimlerden önce Keçiören’de açacağız. 35 bin metrekare kapalı alanı var. Dev bir merkez yaptık. Burası tamamlandığında bütün mahallelerden küçük büyük, hanım erkek, hiç fark etmez herkes otobüslerle buraya getirilecek ve devamlı olarak buradan yararlanacaksınız. İçersinde 40’ın üzerinde aktivite var. Kadınlara ayrı erkeklere ayrı havuz. İçerde her yaştan kişinin zaman geçireceği bilgisayardan, masa tenisine, bilardodan pilatese, çeşitli oyuncaklardan oluşan devasa bir merkez olacak. 


-“IHLAMUR VADİSİ PROJESİ HAYATA GEÇECEK” 


Keçiören’in girişin de Gümüşdere de Ihlamur Vadisi Projesi’ni hayata geçecek. Burasını Keçiören Belediye Başkanı başlattı bizde elimizden gelen desteği vereceğiz. Keçiören’in girişi de bir başka güzel olacak inşallah.  


-KEÇİÖREN’İN ÇIKIŞ TRAFİĞİNİ RAHATLATACAĞIZ. 


Planını geçirdik. Ziraat Fakültesi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Keçiören’den çıkışı rahatlatmak amacıyla Sanatoryum Caddesi’nden, Ziraat Fakültesi üzerinden geçip direkt Samsun Yolu’na bağlantı yolu yapacağız. Böylece Keçiören’in çıkış trafiğini  rahatlatmış olacağız. 


-ESERTEPE’DE DEV BİR PARK YAPIYORUZ       


Esertepe’de dev bir park yapıyoruz. 187 dönümlük bir arazi üzerinde olacak. Keçiören bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri arsa sıkıntısıdır. Parkın yapılacağı arsayı da 60 trilyon vererek TOKİ’den satın aldık. Bu da seçimden sonra bitmiş olacak. 


-ANKARA’NIN DÖRT BİR TARAFINDA ÜRETİLEN YEREL ÜRÜNLER İÇİN SATIŞ YERİ AÇACAĞIZ. 


Yerel seçimlerin ardından köyler mahalle olacak ve tamamı Büyükşehir sınırlarına dahil olacak. Biz de bu yerlere Büyükşehir olarak tarım ve hayvancılık konusunda destek vereceğiz. Ankara’nın dört bir tarafındaki ilçelerini organize ediyoruz. Artık Ankara’nın ilçelerinin ürettiği yerel ürünler için satış merkezi yapmak istiyoruz. Ayrıca bizim şirketlerimiz  oralara bazı ve tesis ve fabrikalar da kuracaklar. Ziraat Fakültesi’nin yanındaki Fatih Alt Geçidinin olduğu yerde yerel ürünlerin satıldığı merkez kuracağız.”   


Konuşmanın ardından Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte Keçiören sokaklarında vatandaşları selamlayarak gül ve karanfil dağıttı.  


Ankara Kırmızı Beyaz Gazetesi




Geri Dön