18 / 04 / 2024

ankara 2014 yatırımları

ankara 2014 yatırımları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Barış Aydın: Yabancı yatırımcı Ankara'yı keşfetmeli!

Ankara'nın Anadolu'da birleşme noktası haline geldiğini anlatan Barış Aydın, her geçen yıl artan sanayi ve ticaret verilerinin Ankara'ya verilen "memur kenti" sıfatını, "yıldızı parlayan kent" olarak değiştirdiğini söyledi.

Türkiye'nin en büyük Aile Yaşam Merkezi Keçiören'de inşa ediliyor!

Melih Gökçek: “Allah nasip ederse Türkiye’nin en büyük Aile Yaşama Merkezi’ni Seçimlerden önce Keçiören’de açacağız. 35 bin metrekare kapalı alanı var. Dev bir merkez yaptık" dedi

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Ankara Altındağ'da yatırımlar hız kesmiyor!

Altındağ Belediyesi, sosyal ve kültürel yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda ilçeye binicilik sporunun icra edileceği bir manej inşa ediyor.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

ankara 2014 yatırımları Haberi

ankara 2014 yatırımları

Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin bir yılı daha başarılı çalışmalarla geride bıraktığını belirterek, “Birlikte geçirdiğimiz 20 Başkan 2014 Değerlendirmeyılda olduğu gibi 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı” dedi. 


2014 yılını değerlendiren Başkan Gökçek, şunları söyledi: 

“Öncelikle, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde beni 5. kez Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçme teveccühünü gösteren değerli Başkentli hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 

Ankara’ya hizmet yolunda arkamızda bıraktığımız 21 yıl boyunca önceliğimiz Başkentlilerimiz olurken, Ankaramız ve Türkiyemizin adını dünyaya duyurmanın, örnek projeleri hayata geçirmenin gururunu yaşadık ve yaşıyoruz. 

Başkentlilerin huzur ve refahını artırmayı düstur edindiğimiz yolumuzda insana yaptığımız yatırımlarımızın yanı sıra kente yaptığımız yatırımlardan; kentsel dönüşüm, yeşillendirme, ulaşım, sosyal ve kültürel ile alt ve üst yapı gibi projelerimiz 2014 yılında da devam etti. 

30 Mart...