20 / 04 / 2024

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 



Müşterilerine güvenli ve huzurlu yaşam alanları inşa etmek için 1988'den bugüne faaliyet gösteren Doğan Grup, Ankara'da konforlu ve lüks segmentte hayata geçirdiği yapı projeleriyle adından söz ettiriyor. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; projelere yönelik açıklamalarda bulunan Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım, “34 yıllık sahip olduğumuz tecrübe ve sorumlulukla her zaman memnun kalınacak kalite ve göz Kamaştıracak yapıların altına Doğan Grup olarak imza atmaya devam ediyor” dedi. Gelecek yıl inşaat sektörünün ciddi bir ivme yakalayacağını belirten Doğan Grup CEO'su yatırımları anlattı. 

1.Doğan Grup'un inşaat-konut alanında şimdiye kadar yaptığı projeler nelerdir? Projelerinizin detayları hakkında bilgi verir misiniz?

Doğan Grup olarak inşaat ve konut alanında pek çok projeye imza attık. İnşaatı devam eden ve biten projelerimizden bahsedelim;

DOĞAN TOWER: Projemiz, Ankara'da ses getirecek yapısıyla bulunduğu konumun avantajlarına ve bulunduğu bölgenin en iyi mimarisine sahiptir. Projemiz,  Ankara  Ovacık bölgesinde unutulmaz bir sanat eseri olarak hafızalara kazınacak modern bir yapıya sahiptir. Türkiye'de tasarım gözetmenliği (t-gua) belgesini alan sayılı projelerden biri olarak sizlere çok daha güvenli bir yapı sunuyoruz. Doğan Tower projesi tamamen konfor ve lüks üzerine tasarlanmış yapısıyla ve mimarisiyle diğer projelerden farklıdır. Projemiz 28 katlı olup toplamda 84 daireye sahiptir. Dairelerimiz brüt 225 metrekarelik alanlarıyla yaşamınıza ferahlık katacak şekilde tasarlanmıştır. Bu proje ile size, şehir ve orman manzarası ile iç içe bir yaşam sunuyoruz. Projemizin alt kısmında yaşamınızı kolaylaştıracak 14 adet asma katlı ticari mağaza mevcuttur. Her şekilde kendinizi özel hissedebileceğiniz projemizin altına “Ankara'nın sanat eseri” olarak imza atıyoruz.

DOĞAN CASTLE: Ankara'nın en gözde semtlerinden biri olan Bağlıca da lüks yapılı villalardan oluşan bir projedir. Şehrin içinde kapılarını tamamen doğaya açan eşsiz bir konuma sahiptir.

DOĞAN CITY: 'Ayaklarınızın Altındaki Şehir' sloganıyla birlikte, kendi kendine yetebilen şehir konsepti ile satışa hazır bir projemizdir. “Panoramik Cam” konseptiyle 2+1 ve 3+1 daireler, cadde konumunda yer alan çarşı ve marketleriyle birlikte, farklı damak tatlarına cevap veren kafe ve restoranları, okul, spor salonu gibi olanaklarıyla ihtiyaçlarınıza tam anlamıyla cevap vermek üzere tasarlanmıştır.

DOĞAN LIFE: Projemiz, yaşamın sakin olduğu ancak bir o kadar da yoğun tempoda devam ettiği semtlerimizden Eryaman'da sizlerle buluştu. İhtişam timsali olan bu projemizle Eryaman'a farklı bir yaşam getirdik. Proje alanlarında 90 metrekarelik 44 adet 2+1, 64 adet 117 metrekarelik 3+1 ve 4 adet 270 metrekarelik 4+1 dubleks kat planları ile toplam 112 daire ve 12 ticari alan bulunuyor.
Ankara'nın neredeyse hemen hemen bütün semtlerinde sanat eseri adı altında Doğan Grup imzası bulunuyor. İlerleyen yıllar içinde lüks yapı ve modern mimarilerimizi başka şehirlerde başka ailelere sunmaktan gurur duyarız.

Doğan Grup Ankara da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

2.Şu anda konut piyasası nasıl gidiyor? Konutlara talep nasıl?

İnşaat sektörü ve diğer bütün sektörlerde iniş ve çıkışlar yaşanıyor. Bunlar iş hayatının doğası için olağan durumlardır. Kaldı ki inşaat sektöründe son dönemde kentlerde nüfus yığılmasına yönelik olarak kentleşmenin artması, sosyal ve kültürel eğilimlere paralel olarak konut ihtiyacının artması, deprem yönetmelikleri uyarınca konut kalitesinde artış beklentisi, şehirlerin yeniden yapılandırılması için yapılan kentsel dönüşüm yenileme uygulamaları ve ülkemizde en iyi yatırım araçlarından birinin gayrimenkul olması sebebi ile 2022 yılında da öngörülerimiz doğrultusunda inşaat sektörünün ciddi bir ivme yakalayacağı kanaatindeyiz.

3.İnşaat sektöründeki başarınızın kaynağı nedir?

Bizim projemizdeki önceliğimiz ve değişmez hedefimiz her zaman müşteri memnuniyeti olmuştur. Bu sebeple de yaptığımız projelerde, bu evlerde yaşayacak olan kişileri kendi ailemizden biri gibi görerek kararlarımızı veriyoruz. Projemizin başlangıç aşamasından teslimine kadar her işlem, her malzeme bu doğrultuda belirleniyor. Tüm projelerimizde, sadece dış cephede değil, projenin iç yapımında kullandığımız her malzemenin de en kaliteli malzeme olmasına dikkat ediyoruz.

Doğan Tower satışta! Yeni proje!


Geri Dön