26 / 04 / 2024

paribu

paribu

Kripto para piyasasında seyreden düşüş trendine rağmen Bitcoin ve diğer kripto paralara olan talep giderek artarken yatırımcılar için en düşük komisyonu hangi kripto para borsaları uyguluyor? Komisyon fiyatlarını hangi faktörler etkiliyor? 

İşte, yatırımcıların gayrimenkulden sonra en çok tercih ettiği ikinci yatırım aracı!

Paribu ve FutureBright Group’un iş birliğinde hazırlanan ‘Kripto Para Bilinirlik ve Algı Araştırması-2023’ün sonuçları açıklandı. Araştırma, Türkiye’de kripto para ekosisteminde yaşanan gelişmelere ayna tutuyor.

Paribu kullanıcılarına 150 TL sinema bileti hediye! İşte 3 Ocak 2023 sinema bileti fiyat listesi...

Paribu'nun yeni yıla özel kampanyası ile Paribu'da en az 10 TL bakiyesi bulunan müşteriler 150 TL değerinde sinema bileti bakiyesi kazanıyor. Kampanyanın detayları haberimizde.

MASAK'tan 4 kripto para şirketine ceza!

Yapılan denetimler neticesinde çeşitli yükümlülük ihlalleri sebebiyle Icrypex Bilişim AŞ, Paribu Teknoloji AŞ, Bitci Teknoloji AŞ ve BTC Türk hakkında idari para cezası verildi. İşte detaylar...

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

Türkiye'de kripto paralara ilgi hızla artıyor!

Paribu'nun CEO'su Yasin Oral, kripto paralara ilişkin açıklamasında, Türkiye genelinde sektöre olan ilginin arttığını belirterek, "İki yılı ele aldığımızda ise 60 kata yaklaşan bir hacim ve 10 kata yaklaşan bir kullanıcı büyümesinden söz edebiliriz” diye konuştu.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Fenerbahçe Token resmen piyasada: Anında tükendi!

Fenerbahçe Kulübü’nde yeni gelir yaratma konusuna ilişkin çalışmalar devam ederken, kripto para borsası Paribu ile “Fenerbahçe Token” anlaşmasına resmen imza atıldı.

Bitci'den yeni adım: Sermayesini artırdı!

Kripto para borsaları BtcTurk ve Paribu'dan sonra Bitci de sermayesini artırdı. Bitci 20 milyon Türk Lirası olan ödenmiş sermayesini 100 milyon Türk Lirası olarak artırdığını açıkladı.

Kripto para yatırımcısı nelere dikkat etmeli?

Son dönemlerde kripto paralara talep oldukça artmıştı. Geçtiğimiz günlerde Thodex dolandırıcılığının da gündeme gelmesiyle kripto para piyasasıyla ilgili soru işaretleri arttı. Paribu CEO'su Yasin Oral, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Btc Türk ve Paribu'nun patronları konuştu!

Thodex, Vebitcoin ve Goldexco.in yüz binlerce mağdur ve milyarlarca lirayı arkasında bıraktı. Türkiye'de son bir haftadır kripto para vurgunu gündemden düşmüyor. Peki diğer kripto para borsalarında durum ne? Btc Türk ve Paribu'nun patronları konuştu...

Yerli kripto borsalarından peş peşe açıklamalar!

Bitexen ve Paribu yönetimi son günlerde kripto para piyasalarındaki yaşanan yeni gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...

paribu Haberi

paribu

Türkiye son gelen yatırımlarla Avrupa’da en fazla kripto para yatırımı yapan ülke olurken, kripto para Borsaları da artan yatırımcı sayısıyla birlikte hizmetlerini çeşitlendirmeye ve bu sayede rekabet avantajı sağlamaya çalışıyor.

Peki yatırımcıları çekmek için en az komisyon ile çalışan kripto para borsası hangisi?

KOMİSYON VE ÜCRETLERİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER NELER?

Öncelikle neredeyse çoğu kripto para piyasasında hacme göre uygulanan bir komisyon ve ücretlendirme sistemi uygulanıyor. Yani ödediğiniz komisyon sizin son 30 gün içinde ne kadar miktarda alış ve işlemi gerçekleştirdiğinize bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Ücretlendirmeyi etkileyen bir diğer faktör ise piyasa alıcı mı yoksa piyasa yapıcı mı olarak yatırım yaptığınız.
 

Eğer piyasa fiyatından bir emir girmişseniz ve bu emir siz verdikten hemen sonra hemen gerçekleşmişse bu piyasa alıcı konumda bulunuyorsunuz anlamına geliyor.

Eğer emriniz hemen...