26 / 04 / 2024

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.



Kripto para platformu Paribu, Box sekmesini ALICE ve TLM ile işleme açacağını duyurdu. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Paribu kullanıcıları, bugünden itibaren mobil uygulama ve web üzerinden Box sekmesi altında işlem gerçekleştirebilecek.

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Bu sekmenin açılmasında kullanıcılardan gelen taleplerin etkili olduğuna dikkat çekildi. 

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Box’ta neler listelenecek?

İlk olarak ALICE ve TLM’nin listeleneceği Box da yalnızca Metaverse projeleri değil, farklı alanlardaki projelere ait kripto varlıkların da listeleneceği belirtildi. Ekosistemde yer alan erken dönem proje ürünlerinin pek çoğuna Paribu güvencesiyle erişim sağlamak ve işlem yapmak mümkün hale gelecek.

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Box'ta listelenecek kripto varlıkların duyuruları, Paribu’nun resmi sosyal medya hesapları aracılığıyla gerçekleştirilecek.

IMF'den küresel kripto para düzenlemesiyle ilgili uyarı!

Binance Endonezya’da kripto platformu kuracak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön