29 / 03 / 2024

Şoke eden gelişme! Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu

Şoke eden gelişme! Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Elon Musk’ın paylaşımı, değer kaybeden kriptoda para biri oldu. İşte detaylar…



Fed Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole Konferansı’nda faiz artırımları ile ilgili göstermiş olduğu sert duruş, kripto para birimlerinin toplam olan değerini 1 trilyon doların altına düşürmüş oldu. Küresel ekonomik gelişmelerden de etkilenmiş olan kripto para piyasaları yaklaşık olarak 3 aydır dalgalı göstermiş olduğu seyrini devam ettirse de yeni altcoin projeleri duyurulmaya aynı şekilde devam etti. Bu kapsam dahilinde, ilhamını Elon Musk’ın yapmış olduğu bir paylaşımından alan yeni bir proje tanıtıldı.

Konu ile ilgili gelişmeleri değerlendiren Doge Floki Coin Pazarlama Direktörü Elvis Jain, “Kripto topluluğu, piyasaların aşağı yönlü seyir yaptığı bazı dönemlerde potansiyel vaat eden altcoin projelerini dipten satın almaya odaklanmış oluyor. Doge Floki, yatırımcıların bu talebine cevap vermek için topluluk odaklı bir anlayış ile geliştirildi” ifadelerini kullandı. 

Şoke eden gelişme! Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön