20 / 04 / 2024

Şoke eden gelişme! Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu

Şoke eden gelişme! Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Elon Musk’ın paylaşımı, değer kaybeden kriptoda para biri oldu. İşte detaylar…



ELON MUSK’IN BİR PAYLAŞIMINDAN İLHAM ALIYOR 

En popüler altcoinlerden biri olan ve çok kısa zaman dilimi içerisinde fenomen bir kripto para birimine dönüşen Dogecoin’in yaratıcısı olan Shibetoshi Nakamoto nick nameli kullanıcı, 2 Kasım 2021 tarihinde “Dogecoin’in bir sonraki sahte olan CEO’sunun kim olacağına karar verdim, yakın zamanda açıklayacağım” paylaşımını yaptı. Tesla’nın ve aynı zamanda SpaceX’in CEO’su olan Elon Musk ise bu paylaşıma “Köpeğim Floki’ye ne dersin? Harika bir CEO olurdu!” paylaşımı ile cevap verdi. Doge Floki’nin, Dogecoin’in popüler Ethereum varyantı Shiba Inu'nun hayranları aracılığı ile oluşturulmuş olan ve Elon Musk tarafından da desteklenen Floki Inu'dan ve DogeCoin'den ilham aldığını bildirilen Elvis Jain, “Doge Floki Coin, Elon Musk'ın desteği ile DogeCoin’le rekabet etmek için doğmuş olan yeni bir kripto para birimi olarak bir adım öne çıkıyor. Yatırımcılar, $DOFI kısaltmasını kullanmış olan kripto para birimini elinde tuttuğu müddetçe daha çok kazanma şansı yakalamakta. Ayrıca satılan $DOFI'ler yakılıyor ve bu ise para biriminin değerini yükseltiyor. Doge Floki bu şekilde yatırımcıyı token'larını tutmaya aynı zamanda ödüllerin tadını çıkarmaya teşvik eden bir ekosistem veriyor” şeklinde konuştu.  

 Şoke eden gelişme! Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu

TÜFE ağustos ayı oranları artıyor mu? Anadolu Ajansı açıkladı

Bulunması imkansız olan telefon Xiaomi 11T Pro Hepsiburada’da! Bu telefonu bulamazsınız! 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Tek şarj ile 2 gün kullanılan Samsung Galaxy A03 A101’de! Bu uygun fiyatlı fırsat kaçmaz! 1 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön