27 / 04 / 2024

Büyük rallinin nefesi Ethereum'un ensesinde!

Büyük rallinin nefesi Ethereum'un ensesinde!

Önde gelen kripto para analistleri, önde gelen altcoin Ethereum'un (ETH)  fiyat analizini gerçekleştirdi. Birçok uzmana göre, önümüzdeki haftalarda Ethereum için  büyük bir ralli olabilir! İşte ayrıntılar...



14 Ağustos’ta 2030 dolara erişmesinin ardından, Ethereum fiyatı azalan bir kanal oluşturarak düzeltici bir dalga başlattı. Bu kanalın dibi 200 haftalık hareketli ortalama çizgisi ile birlikte destek görevi gördü ve fiyatın daha fazla düşmesini engelledi. Bu, yerel dip seviyesini 1.220 dolara getirdi.

Kanalın tepesine doğru bir yükseliş dalgası, yalnızca alıcılar 1.420 doları izleyebilirse gerçekleşecektir. Bu durumda, kısa vadeli hedef 1.550 dolar olacaktır. Öte yandan, ETH 200 haftalık MA’nın altına düşerse, 1000 dolarlık bölgeye  daha fazla düşüş bekleyebiliriz. Kanalın dibi şu anda 1.170 dolar civarında. Bu, 1.220 dolardaki ilk büyük destek seçeneğine bağlı. 

Büyük rallinin nefesi Ethereum un ensesinde!

kriptoarenacom'da yer alan habere göre; azalan çizgi, Ethereum'a karşı Bitcoin'i gösteriyor. Ethereum'un büyük "Birleştirme" güncellemesi ile son haftalarda fiyat düştü. Düşüşün hemen ardından  bu seviye destek görevi gördü. 

0.07 BTC'de yüzde 23,6 Fib  direncini kırmaya yönelik ilk girişim başarısız oldu. yüzde 38,2 Fib seviyesi, 0,073 BTC'deki dirençle çakıştığından, bunun üzerinde bir kırılma ve kapanış, trendin tersine döndüğünü gösterebilir. Diğer taraftan, ilk büyük destek 0.065 BTC (yeşil) civarında. Bu seviyenin 2022'de fiyatı birkaç kez  etkili bir şekilde desteklediğini belirtmekte fayda var. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön