05 / 05 / 2024

Büyük rallinin nefesi Ethereum'un ensesinde!

Büyük rallinin nefesi Ethereum'un ensesinde!

Önde gelen kripto para analistleri, önde gelen altcoin Ethereum'un (ETH)  fiyat analizini gerçekleştirdi. Birçok uzmana göre, önümüzdeki haftalarda Ethereum için  büyük bir ralli olabilir! İşte ayrıntılar...



ANALİSTLER ETHEREUM İÇİN UYARDI!

2017'den bu yana kripto para piyasası arzında ilginç bir model bulunabilir. Tüm zamanların en yüksek seviyelerini türev piyasasında arzda keskin bir düşüş izledi. Bu, yatırımcıların kripto para birimlerini piyasadan çekerek satış baskısını hafiflettiği için spot piyasanın hakimiyetinden kaynaklanıyordu. Öte yandan ayı piyasası, türev borsalara gönderilen kripto para birimine tepki verdi. Bu metriğin kalıntı değeri artıyor ve geçmiş veriler önemli fiyat değişikliklerinin beklenmediğini gösteriyor. 

Büyük rallinin nefesi Ethereum un ensesinde!

Popüler kripto para birimi Ethereum, son 30 günde yüzde 20 değer kaybetti. Geçen hafta değerinin yüzde 2'sini kaybeden kripto para, şu anda ,295.41 dolardan işlem görüyor. ETH'nin 156.676.331.888 dolarlık bir piyasa değeri var.

Bitcoin'de yeni gelişme!
Bitcoin ne kadar? Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?
Bitcoin satmaya olan ilgi, bu senenin dibinde!
Ethereum ağında beklenen “Merge” gerçekleşti 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön