24 / 04 / 2024

Bitcoin'de yeni gelişme!

Bitcoin'de yeni gelişme!

İspanya'nın en büyük telekomünikasyon şirketi Telecom, müşterilerinin artık  teknoloji pazarında alışveriş yapmak için kripto para kullanabileceklerini duyurdu. 



Kripto para birimlerinin kullanımı dünya çapında büyümeye devam ediyor. Son zamanlarda, yetki alanları kripto ödemelerine izin veren birçok şirket, ödeme seçeneklerine başta Bitcoin  olmak üzere kripto paraları ekledi. Bu şirketlerin sonuncusu İspanya'nın en büyük telekomünikasyon şirketi Telefonica'ydı. 

Telefonica'nın kripto ödeme sistemini ülkenin en büyük kripto para borsası olan Bit2Me aracılığıyla kullandığı bildiriliyor. Ödemeler şirketin resmi web sitesi Tu.com üzerinden yapılır. 

Şirket bu duyuru ile birlikte Metaverse bölgesinde de çalışacağını duyurdu. Bu bağlamda Telefonica, Metaverse alanında ürün ve hizmetler sunmak için Qualcomm ile ortaklık kurduğunu duyurdu. 

Bu, kripto ekosistemiyle ilk İspanyol telekomünikasyon etkileşimi değil. Bu yılın ilk çeyreğinde Telefonica, web 3.0 üzerinde çalışmak ve  NFT pazarını geliştirmek için Polygon ağını kullanacağını duyurdu. 

Polygon'un NFT pazarı şu anda yalnızca MetaMask cüzdanıyla entegredir. 

Şirket, son duyurusu ile Qualcomm ile birlikte son dönemde trend olan meta veri tabanındaki fırsatlardan yararlanmaya başladı. Bu nedenle, NFT pazarı çalışmaya başladığında, şirket kripto alanındaki varlığını güçlendirmek için bir adım daha attı.

Peki, piyasalarda son durum ne? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön