26 / 04 / 2024

Milyonları ilgilendiren EYT için yeni formül! EYT'de son gelişme ne?

Milyonları ilgilendiren EYT için yeni formül! EYT'de son gelişme ne?

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda son durumun ne olduğu merak ediliyor. EYT mağdurları uzunca bir süreden bu yana EYT konusunu gündeme getirmeye devam ediyorlar. Peki, EYT'de son durum ne? Yeni gelişme var mı? İşte tüm merak edilenler..



Emekli olmak amacıyla istenen meşru şartları tamamlamış fakat yaş şartını yerine getiremediği için emekli olamayan milyonlarca kişi bulunuyor. Hal böyle olunca vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesi adına EYT için yeni düzenlemelerin yapılmasını bekliyorlardı.  AK Parti, yaptığı açıklamalarla birlikte milyonları heyecanlandırdı. 2021 yılının sonuna doğru oluşturulan açıklamalar sönen umutların yeniden yeşermesine neden oldu. 

EYT'de son durum nedir?

Hükümetin yeni planlamalarına yönelik ilk gündem maddesi 3600 ek gösterge olarak açıklandı. Bu planlama halledilir halledilmez odak noktası tekrardan erken emeklilik şartlarına çevrildi. Bu hususta çok ciddi adımların atılması bekleniyor. Ancak şimdilik bu adımların ne zaman atılacağı henüz netlik kazanmadı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön