26 / 04 / 2024

Kripto paralarda kan kaybı! Yatırımcılar tedirgin!

Kripto paralarda kan kaybı! Yatırımcılar tedirgin!

Geçtiğimiz hafta sonu 25 bin dolar olan kritik seviyenin üzerine çıkan lider kripto para birimi Bitcoin’de bu tarihten itibaren rüzgarlar ters yönde esmeye başladı. Dijital varlıklarda son günlerde baskı artarken, kripto paralardaki düşüşün sebebi de merak konusu oldu. İşte detaylar...



Kripto para birimleri son günlerde yeniden düşüşe geçti. Geçtiğimiz hafta sonu 25 bin dolar olan kritik eşiğin üzerine çıkan Bitcoin burada kalıcı olamadı ve hızlı bir şekilde düşmeye başladı.   Yatırımcılar,  son 6 işlem gününde de düşüş kaydeden Bitcoin’de fiyatlardaki gerilemenin ne kadar süreceğini merak etmeye başladı.. Bitcoin'de gerçekleşen her durum diğer kripto birimlerine de yansıyor. Bu durum da yatırımcıları oldukça tedirgin ediyor.

5 GÜNDE YÜZDE 15’E YAKIN DÜŞÜŞ YAŞANDI!

Güne 23 bin dolar seviyesinin üzerinde başlayan Bitcoin, 21 bin 349 dolara kadar geriledi. Bitcoin’de günlük değer kaybı yüzde 7'yi aşarken, 5 günde değer kaybı yüzde 15'e ulaştı.

ETHEREUM, 2 BİN DOLARDA TUTUNAMADI!

Ethereum da hafta sonu piyasanın toparlanma kaydetmesiyle birlikte 2 bin dolar olan kritik eşiğin üzerine çıkmıştı. Fakat en yüksek hacimli altcoin olan Ethereum, bu seviyenin üzerinde tutunamadı. Hafta sonundan bu yana düşüşe geçen Ethereum bugün bin 710 dolara kadar düştü. Ethereum'da günlük değer kaybı yüzde 7'ye yaklaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön