18 / 04 / 2024

Ethereum'dan Altcoinleri yükseltecek hamle!

Ethereum'dan Altcoinleri yükseltecek hamle!

Ethereum düşen trendini kırabilecek mi? Altcoinler'de yükseliş başlayacak mı? Ethereum'un kaderi...



Kripto para endüstrisindeki yatay eğilim sürüyor. ABD borsasından daha düşük oynaklık sergileyen kripto para birimi, yatırımcıların beklediği büyük patlamayı henüz görmedi.

Amerikan Merkez Bankası (FED) son birkaç saatteki son FOMC toplantısının tutanaklarını yayınlamasına rağmen, kripto para birimleri hala hareket halinde.

Ünlü yatırım bankacısı, Ethereum'un Bitcoin'i geçeceğini duyurdu! Piyasanın hakimi olacak!

1.260-1.380 dolar aralığında sıkışan Ethereum, son birkaç saat içinde 1.300 dolar seviyesinin üzerine çıkarak bir yükseliş saldırısı gerçekleştirdi.

Ethereum'un yükselişi Bitcoin'de de bir artışa yol açabilir. Zaman zaman sektöre hakim olan ETH, BTC'nin hareketleri üzerinde de önemli bir etkiye sahip olabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön