26 / 04 / 2024

Dogecoin şaha kalktı! Kimse bu kadarını beklemiyordu!

Dogecoin şaha kalktı! Kimse bu kadarını beklemiyordu!

Dogecoin alıcısını şaşırttı. Uzun bir müddet düşüşte olan Dogecoin yükselişe geçti. İşte haberin detayları!



Elon Musk'ın desteklediği kripto paralardan olan Dogecoin herkesi şaşırtan bir yükselişe geçti. Uzun zamandır gerileyen Dogecoin yüzde 14 civarında primle ilerliyor.

İşte Milyarder iş insanı Elon Musk'ın desteklediği kripto paralardan olan Dogecoin’e dair merak edilenler..

DOGECOİN ŞAHA KALKTI!

Lider Kripto Para birimlerinden biri olan Bitcoin'in gerilediği günde Dogecoin primli seyir halinde ilerlemeye başladı. Son zamanlarda ağır darbeler alan kripto para piyasalarında Dogecoin bugün yükselişi ile dikkatleri üzerine çekti.

Boğa tuzağından aylardır çıkamayan kripto para borsalarında Dogecoin fiyatının önüne bir sıfır daha eklemiş ve yatırımcılarına ağır zararlar vermişti. Milyarder iş insanı Elon Musk'ın Dogecoin'e dair açıklamalar yapmasıyla yükseliş yaşayan kripto para biriminde farklı gelişme ortaya çıktı. Elon Musk'ın hiçbir açıklamada bulunmaması ve Dogecoin'in yükselişi incelendiğinde Dogechain adlı ağ öne çıkmaya başladı. Pek çok yatırımcı Dogecoin alarak Dogechain ağı sayesinde piyasaya yeni sürülen meme coinlere de yatırım yaparak çok büyük sayıda kazançlar elde etme düşüncesi içine girdi.

DOGECOIN  BİRANDA YÜKSELDİ!

Kripto para birimleri istikrarsızlığına devam ederken  hemen hemen hepsinden pozitif ayrışan Dogecoin yüzde 14 civarında yükseliş elde etti. Dogecoin sert düşüş dönemindeki eklediği sıfırı silmeye çalışırken yüzde 14 primle 0.08754 Dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Tarım Kredi marketleri nerelerde var? En yakın Tarım Kredi marketi nerede?

Türk Hava Yolları 17 bin TL maaş ile memur alıyor! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapıyor! İşte başvuru şartları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön