25 / 04 / 2024

Kriptolara bir darbede Avrupa'dan geldi! Yeni düzenleme için anlaşma yapıldı! Yatırımcılar dikkat! 

Kriptolara bir darbede Avrupa'dan geldi! Yeni düzenleme için anlaşma yapıldı! Yatırımcılar dikkat! 

Avrupa Parlamentosu, Avrupa ve üye devletlerinin tüketicileri ve hizmet sağlayıcıları korumanın amaçlandığı yeni kripto düzenlemeleri üzerinde geçici olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı. Peki kriptolar bu durumdan nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...



Avrupa Parlamentosu, Avrupa ve üye devletlerinin tüketicileri ve hizmet sağlayıcıları korumanın amaçlandığı yeni kripto düzenlemeleri üzerinde geçici olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı. "MiCA" (kripto varlıklarındaki piyasalar) şeklinde isimlendirilen olandırıcılık, suç faaliyeti, iklim etkisi ve daha fazlası gibi durumlara karşı koruma sağlamak amacıyla tasarlandı.

Kriptolara bir darbede Avrupa dan geldi! Yeni düzenleme için anlaşma yapıldı! Yatırımcılar dikkat!  

Almanya milletvekili Stefan Berger, konuyla ilgili gerçekleştirdiği açıklamada "Kripto dünyasının Vahşi Batısında, MiCA küresel bir standart belirleyici olacak" ifadelerini kullandı ve düzenlemenin ayrıntılarına ilişkin konuştu. 

Peki kripto paralar bu yeni anlaşmadan nasıl etkilenecek? İşte tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön