27 / 04 / 2024

Uzman isimden çarpıcı açıklamalar geldi! Altın, dolar, gümüş yatırımcıları dikkat!

Uzman isimden çarpıcı açıklamalar geldi! Altın, dolar, gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve Para uzmanı İslam Memiş, yeni haftaya düşüşle başlayan gram altın, gümüş ve dolar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yatırımcılar dikkat! Uzman isim şöyle açıkladı...



Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalındaki konuşmasına öncelikle haftaya düşüşle başlayan gram altına değindi.

Uzman isimden çarpıcı açıklamalar geldi! Altın, dolar, gümüş yatırımcıları dikkat!

Memiş, Borsa İstanbul 2175 seviyesinde haftayı tamamladığını şu anda yatay seyrettiğini söyledi. Bununla birlikte dolar kuru da geçem haftayı 14,83 liradan tamamlamıştı. Memiş, ilerleyen zamanlarda dolar kurunda 14,80 liranın altında seviyeler görebiliriz diyerek altını çizdi. Euro kuru ise  geçtiğimiz hafta 16.29 lira seviyesinden günü kapatmıştı. Bugün ise  16.26 lira seviyesinde. Yatay seyrini koruduğunu söyledi.

Dolar kuru yatay seyrine devam ederken, altın fiyatlarının düştüğünü söyleyen İslam Memiş düşüşün nedenini açıkladı ve yatırımcıları uyardı...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön