29 / 03 / 2024

BESOB Büyük Sanayi Sitesi Mart ayında başlıyor!

BESOB Büyük Sanayi Sitesi Mart ayında başlıyor!

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, yargı süreci nedeniyle inşaatı tamamlanamayan BESOB Büyük Sanayi Sitesine Mart ayında yeniden kazma vurulacağını kaydetti.



TÜMSİAD Bursa Şubesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan Başkan Arif Tak projede 5 yıllık bir kaybın söz konusu olduğunu belirterek " Biliyorsunuz 2009 yılında bu işe başladık. Çok net söylüyorum. Değerli arkadaşlar biz esnaf kafasıyla düşünüyoruz. Yani her şeyi olur diye düşünüyoruz. Bu proje anında olabilecek, yani 1,5 veya 2 yılda meydana çıkarılabilecek bir proje idi. Teşebbüslerden sonra bazı engellerle karşılaştık. 9 tane mahkeme gördük. Bazı kuruluşlar mahkemeye müracaat ederek, engel oldular, engel çıkardılar. Kim kaybetti? Bursa kaybetti, sanatkârımız kaybetti, esnafımız kaybetti. Paralarını veren kardeşlerimiz var. Bü' şeyler bekliyorlar" dedi. 


BURSA NEFES ALACAK 


Projesinin Bursa'ya nefes aldıracağını söyleyen Başkan Tak "TOKI'nin bin 800 yerde projesi var Türkiye genelinde. Bu projeler arasındaki en büyük projenin bizim proje olduğunu söylediler. Bu proje tahakkuk ettiği zaman, Bursa'mn içinde üretim yapan insanlar hepsi sanayi sitesine gitmiş olacaklar. 

Böylece Bursa bir nefes alacak" diye konuştu. 


A Gazete Bursa


Geri Dön