25 / 04 / 2024

Kripto paraların değeri artacak mı?

Kripto paraların değeri artacak mı?

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, Fed'in kararlarının kripto paraları nasıl etkileyeceğine ilişkin konuştu.



İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, Fed kararlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sözcü Gazetesi'nden Emre Deveci'nin haberine göre; ABD Merkez Bankası (Fed), Kasım ayında 6,8 ile son 39 senenin zirvesine ulaşan enflasyonu kontrol etmek amacıyla, 2022'de ve 2023'te içer faiz örtüşü öngördüğünü açıkladı. 

Kripto paraların değeri artacak mı?

Şant Manukyan, Fed'in kararlarının kripto paraları nasıl etkileyeceğine ilişkin konuştu. Manukyan, "Kripto varlıklar aslında kendisini bu konunun dışında tutmaya çalışıyor olsa da dün net bir şekilde gördük; hisse senedi piyasası yukarı gidince kriptolar da yukarı gitti ama ben yine de orada bu bağlantının çok uzun süreceğini zannetmiyorum" dedi.

Kripto paraların değeri artacak mı?

Manukyan, “53 bin dolar aşılmadıkça Bitcoin'de düzeltmenin devam edeceği görüşündeyim ama 2022'de muhtemelen artık regülasyonların (düzenlemelerin) gelmesiyle çok daha net para girişleri olacaktır” açıklamasında bulundu.

Kripto paralarda toparlanma başladı!

2022'de kripto paraları bekleyen büyük tehdit ne?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön